| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel prdite pred....????? u Društvo forumu; ne... |
| | #173 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? samo u usko muskom drustvu i to vise jer je interna fora
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #174 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? evo ja jucer bio u pivnici - necem rec u kojoj sa jednom malom i prdnuo, ona se odvalila od smjeha i sve 5 ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #175 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jel prdite pred....????? ima jedan park za decu u maksimiru i u njemu deblo drveta izbuseno kroz sredinu. Jednom prije šetao sam sa devojkom u kasnim noćnim satima gradom. Bila je mlada i bez stana a ja bez auta. Šetamo gradom a ja ju vodim za ruku i navodim prema maksimiru, plučima grada. Kao ono vidi ovo, pa da ti pokažem ovo, pa ajmo se malo provozat tramvajem pa tako sve do maksimira. Svetli maksimir u noći obasjana staza ko iz bajke. Uđosmo kroz kapiju i krenusmo prema parku. Joj jebote što me noge bole reko joj ja te joj predložim da malo sednemo u parkić. Nismo seli na klupu već joj predložih izbušeno deblo. Naslonjen rukom stvarajući joj prepreku prema napred a drugom joj rukom pridržavam šiju da ne izmigolji i nežno ju obasipam poljupcima po vratu, malo ispod uva. Malo malo licnem joj uvo, a ona će aaaaam. Moji poljupci prelaze u strastvene i snažne poljupce , guram svoju jezičinu sve dublje u njeno uvo, palim se. Ona sve znažnije uzdiše, krikovi. Mokra je i sleva se niz deblo. I ja puštam nežno mmmmm, kao ono gladan sam njenog tela. Ona odgovara sada sa zviz, mrk. Ja razmišljam pa cvrc, brc. Telo joj se pokušava ispraviti pa ju zakrećem i jednim pokretom podižem minić i skidam gačice. Gače su mokre, bacam ih daleko u gluvu noć. Podižem joj majcu da vidim grudi. Prelazim onako u hipu preko njenog tela i tapšam ju po bedru, dobra, dobra. (kao kad konja po vratu tapšate da se smiri). Širi noge i čeka me. Skidam pantale i vadim već dobrano nabrekli ud. Vidim strah i veselje u njenim očima, istovremeno. U tom momentu ona me pita: oš to sve porinuti u mene? -Ne pola ću ostaviti vani- odgovaram kroz smeh. Ona u tom trenu prdne i prekrije rukama svoje lice, ali prste raširi i čeka moju reakciju. Taj prdac u tom deblu dobijo je na jačini zbog akustičnosti prostora. Zapuhne me miris, a misli me odvedu na javno smetlište. Ne sekiraj se mala, naviko sam ja na to-smešim se Ona skinu ruke i smeškom mi uzvrati, zacrvenila se. Prdnula je verovatno od straha pred mojom burgijom. Dražim ju po grudima a one pod mojim dodirom očvrsnu, i naježe se. Rukom se spustim u njeno međunožje i raširim joj vaginaletu. Ona podiže glavu i gleda dole, prati moj ulazak. Krenuh burgijom da bušim kao što je ovo deblo izbušeno, kad opet prdac. Joj, jela sam danas puno brokule- ispriča se ona Ma nema veze, ja sam pasulja se nadero oš da i ja prdnem? Može, ako moraš-odgovori ona Napeh stomačinu i odvalim onako jako uz stiskanje mišića na licu i u grču izbacih smesu vazduha i vode. Uj jebote skoro se usra. Kroz maksimir je odzvonilo brrrrrrrr. Ono malo ptica što je cvrkutalo, umukne. Grunulo je ko grički top u podne. Prodro sam u njeno grotlo i tada ona opet prdne no daljnje prdenje više nas nije smetalo. Prdili smo se i ševili, ševili kao ludi. Na jajima sam osećo dah iz njenog debelog creva, pirio je lagani vjetrić u naletima orkana hladeći mi jaja. Jebeno dobar osećaj. Sada sam shvatio zašto motori imaju hlađenje, da bi duže mogli raditi pa tako sam i ja tu noć radio do samog cika zore. Jaja su bila vjetrićem pirkana i nisu zakuhala.
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #177 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? sabane morat ces pocet pisat ljubavne romane ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #179 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? hahaha moras to u produkciju stavit
| | |
![]() |
| Tagovi: prdac, prdenje, prdenje pred curom, prditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.

pa to mi je sa bloga copi-paste metodom