Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel prdite pred....????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ice Isusa ti Boga , ja sam ovog blowera opalio curi preko mobitela ravno u uši mogla ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-07, 00:40   #31 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Jel prdite pred....?????

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Isusa ti Boga , ja sam ovog blowera opalio curi preko mobitela ravno u uši
mogla je cura jebote oslijepiti.....
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 00:44   #32 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,281
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Jel prdite pred....?????

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Jel prdiš uopće ?
Ne.
Kako se to radi?

Zadnji Uredio eva : 19-02-07 u 00:47.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 00:51   #33 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,115
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ja sam duuuuuugo vremena bio uvjeren da cure ne prde........
Koji nubinho....
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 00:52   #34 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ne.
Kako se to radi?
odeš negdje u prirodu, neka livada, ali sa strane i da baš trava nije visoka, osim kao voliš da te dira po.......digneš suknjicu spustiš gaćice i kreneš piškiti, ali se onako opustiš i napneš guzu....i ako izleti kakav neobičan zvuk i malo se trava zanjiše iza tebe...moja eva...prdnila si......samo pazi..kad budeš to radila u zatvorenom...može i grezo smrditi......
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 01:01   #35 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,281
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
odeš negdje u prirodu, neka livada, ali sa strane i da baš trava nije visoka, osim kao voliš da te dira po.......digneš suknjicu spustiš gaćice i kreneš piškiti, ali se onako opustiš i napneš guzu....i ako izleti kakav neobičan zvuk i malo se trava zanjiše iza tebe...moja eva...prdnila si......samo pazi..kad budeš to radila u zatvorenom...može i grezo smrditi......
Vidim, dajes i repeticije , pa ti si sigurno strucnjak...
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 01:06   #36 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Vidim, dajes i repeticije , pa ti si sigurno strucnjak...
iskreno, ni pred nijednom svojom curkom nisam prdnio, niti ni jedna od njih predamnom....
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 07:23   #37 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Ja sam duuuuuugo vremena bio uvjeren da cure ne prde........
Koji nubinho....
Pa zar prde?

Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 07:39   #38 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

dok guzis...zna im pobjec...hehe...i kad misle da su same.....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 07:44   #39 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

a najbolje je kad lezis u krevetu...oderes...i onda kao grlis nesto ....pa njezinu glavu pod poplun.....jaoooo...imas neprijatelja dva dana ziher...hehe
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 07:47   #40 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,070
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
a najbolje je kad lezis u krevetu...oderes...i onda kao grlis nesto ....pa njezinu glavu pod poplun.....jaoooo...imas neprijatelja dva dana ziher...hehe
Ima jednostavniji trik, samo malo par puta podignes poplun, k'o da luftas nesto. Jooooj.
ps: jel' uzivate u "mirisu" svojeg prdeža? Iskreno, nekad se zna pogoditi dobra kombinacija pa je toliko jeben miris da sam ponosan sam na sebe
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prdac, prdenje, prdenje pred curom, prditi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114