| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel prdite pred....????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ice Isusa ti Boga , ja sam ovog blowera opalio curi preko mobitela ravno u uši mogla ... |
| | #32 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....?????
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. Zadnji Uredio eva : 19-02-07 u 00:47. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | odeš negdje u prirodu, neka livada, ali sa strane i da baš trava nije visoka, osim kao voliš da te dira po.......digneš suknjicu spustiš gaćice i kreneš piškiti, ali se onako opustiš i napneš guzu....i ako izleti kakav neobičan zvuk i malo se trava zanjiše iza tebe...moja eva...prdnila si......samo pazi..kad budeš to radila u zatvorenom...može i grezo smrditi...... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? Citat:
![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Jel prdite pred....????? a najbolje je kad lezis u krevetu...oderes...i onda kao grlis nesto ....pa njezinu glavu pod poplun.....jaoooo...imas neprijatelja dva dana ziher...hehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? Citat:
ps: jel' uzivate u "mirisu" svojeg prdeža? Iskreno, nekad se zna pogoditi dobra kombinacija pa je toliko jeben miris da sam ponosan sam na sebe ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prdac, prdenje, prdenje pred curom, prditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:09.

, ja sam ovog blowera opalio curi preko mobitela ravno u uši 

a