Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel prdite pred....????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino ovaj "mokri" ovdje je stvarno opak...... http://www.birdsnest.com/sounds/common_fart.wav http://...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-03-07, 11:48   #61 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
JuricaBrzanjac se izdvaja iz mase
drigin je zakoon

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
kaj ti jedes? meni u zivotu prdac nije mirisao... koji sam propali slucaj...
i ne prdim, jos smo kratko skupa, ali vjerojatno ce i to doci s vremenom, prvo ju pripremis laganim podrigivanjem da ne pomisli odmah kak sam odvratan, onda cemo nabacit neku zajebanciju i kres...
sve je to vec iskusan i dobar plan... samo joj moras dati do znanja da i ona to moze raditi a ne da je boli trbuh... ili da mora izlaziti van, a vani taman palo pol metra snijega.
sad mi je koma kad sam s curom u autu i pocne mi se prditi, izadjem van, kak ti na pisanje, a onda nece izaci, majku mu.
onda stojis vani kao nesto gledas...
majku mu jos jednom...

E ovo me načelo!
A onda tek oni kaj su slijedili sa curama koje to ne rade nego samo pišanju i još kad pljunu da za njima idu cvijetići i leptirići
Ali, ovo me podsjeti, kad si negdje pa te stišće a ne bi baš bilo fer. I onda kao odeš an WC, a on, pizda onda neće za inat izać. I stišćeš i moliš, ali ne. I sam kaj se vratiš i sjedneš a on opet počne rovat. A onda mi glupo opet ić na WC, mislit eć svi da sam seronja ili da idem drkat na WC.

Zadnji Uredio daidza : 12-03-07 u 13:52.
JuricaBrzanjac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 20:41   #62 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 1,110
GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto
Re: Jel prdite pred....?????

Citat:
Pravi autor: JuricaBrzanjac Pogledaj Poruke
drigin je zakoon

Ali, ovo me podsjeti, kad si negdje pa te stišće a ne bi baš bilo fer. I onda kao odeš an WC, a on, pizda onda neće za inat izać. I stišćeš i moliš, ali ne. I sam kaj se vratiš i sjedneš a on opet počne rovat. A onda mi glupo opet ić na WC, mislit eć svi da sam seronja ili da idem drkat na WC.

vidi se, covjek sa iskustvom...
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 21:05   #63 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

http://www.birdsnest.com/sounds/coughing_fart.wav

ovaj što ga je "zakamuflirao" kašljanjem je prejak!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 08:23   #64 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika NoOneImportant

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 21
Poruka: 37
NoOneImportant se izdvaja iz mase

normalno da prdim,pa umro bi da ne prdnem,znam jer sam probao ne prdit i skoro sam umro ali ko me voli taj ce se naviknut na prdenje pa cak i pocet samnom u duetu
kolko sam skuzio to je curama stvarno odvratno!
NoOneImportant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 10:20   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,800
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

sto u prdenju ima odvratno? svi mi prdimo, samo se neki prave fini
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 10:22   #66 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,594
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: NoOneImportant Pogledaj Poruke
normalno da prdim,pa umro bi da ne prdnem,znam jer sam probao ne prdit i skoro sam umro ali ko me voli taj ce se naviknut na prdenje pa cak i pocet samnom u duetu
kolko sam skuzio to je curama stvarno odvratno!
ma nije svim curama. i ja bi btw umrla da ne prdnem...sasvim prirodna stvar
a da ne spominjem olaksanje kad ga se rijesim

Zadnji Uredio cina : 16-03-07 u 10:25.
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 12:36   #67 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-07
Godina: 24
Poruka: 63
veselabuba se izdvaja iz mase

uvijek.. kad mi dođe i to pred bilo kim... i nije mi neugodno... hm loš odgoj?
al' ja ću da preživim na svoj način
veselabuba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 13:36   #68 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 272
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

ja nikad nisam...hmm...sram me?
.keskin. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 14:44   #69 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 39
bihe se izdvaja iz mase

U nakon seksa, idemo spavati, a meni se prdi do bola, a bed, curka mi je bas fina, njezna i sad da joj prdim, ne ide.. i sta cu, sta, odem u kupaonicu-njenu, trpim, gledam sta cu, stiska me, treba ispaliti onaj zvucni i jos hrpa malih, a soba do kupaonice, ona me ceka... i znate kaj, stavio sam si rucnik medu guzove i isprdio se i nis se nije culo, e to ti je buraz olaksanje. Samo me nemojte pitati sto je bilo sa rucnikom.
bihe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 14:58   #70 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,162
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Hahahhaha , jadan ručnik

A i ti si isto specijalac, pa zašto u wc-u ne bi smio prdnut, wc služi za to

A ovi šta prde kad idu okolo po gradu to je očaj živi, sjećam se jednom kad su frendovi išli u crikvenicu s autom i cijelo vrijeme prdili u autu, bilo je za popizdit
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prdac, prdenje, prdenje pred curom, prditi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114