| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel prdite pred....????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino ovaj "mokri" ovdje je stvarno opak...... http://www.birdsnest.com/sounds/common_fart.wav http://... |
| | #61 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
![]() | Citat:
![]() Citat:
E ovo me načelo! A onda tek oni kaj su slijedili sa curama koje to ne rade nego samo pišanju i još kad pljunu da za njima idu cvijetići i leptirići Ali, ovo me podsjeti, kad si negdje pa te stišće a ne bi baš bilo fer. I onda kao odeš an WC, a on, pizda onda neće za inat izać. I stišćeš i moliš, ali ne. I sam kaj se vratiš i sjedneš a on opet počne rovat. A onda mi glupo opet ić na WC, mislit eć svi da sam seronja ili da idem drkat na WC. Zadnji Uredio daidza : 12-03-07 u 13:52. | ||
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 1,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? Citat:
vidi se, covjek sa iskustvom... ![]()
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel prdite pred....????? http://www.birdsnest.com/sounds/coughing_fart.wav ovaj što ga je "zakamuflirao" kašljanjem je prejak!!! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava Godina: 21
Poruka: 37
![]() | Re: Jel prdite pred....????? normalno da prdim,pa umro bi da ne prdnem,znam jer sam probao ne prdit i skoro sam umro ali ko me voli taj ce se naviknut na prdenje pa cak i pocet samnom u duetu ![]() kolko sam skuzio to je curama stvarno odvratno! ![]() |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| MrCina | Re: Jel prdite pred....????? Citat:
![]() a da ne spominjem olaksanje kad ga se rijesim ![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be Zadnji Uredio cina : 16-03-07 u 10:25. | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 24
Poruka: 63
![]() | Re: Jel prdite pred....????? uvijek.. kad mi dođe i to pred bilo kim... i nije mi neugodno... hm loš odgoj?
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 39
![]() | Re: Jel prdite pred....????? U nakon seksa, idemo spavati, a meni se prdi do bola, a bed, curka mi je bas fina, njezna i sad da joj prdim, ne ide.. i sta cu, sta, odem u kupaonicu-njenu, trpim, gledam sta cu, stiska me, treba ispaliti onaj zvucni i jos hrpa malih, a soba do kupaonice, ona me ceka... i znate kaj, stavio sam si rucnik medu guzove i isprdio se i nis se nije culo, e to ti je buraz olaksanje. Samo me nemojte pitati sto je bilo sa rucnikom. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Jel prdite pred....????? Hahahhaha , jadan ručnik A i ti si isto specijalac, pa zašto u wc-u ne bi smio prdnut, wc služi za to A ovi šta prde kad idu okolo po gradu to je očaj živi, sjećam se jednom kad su frendovi išli u crikvenicu s autom i cijelo vrijeme prdili u autu, bilo je za popizdit ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: prdac, prdenje, prdenje pred curom, prditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

ali ko me voli taj ce se naviknut na prdenje pa cak i pocet samnom u duetu