| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: k-fLiP Matilda? Kome je upućeno ovo pitanje?... |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? Naravno da se sjećam svog prvog poljubca. To je bilo u 6. razredu osnovne škole. Dečko je bio presladak, pričali smo nešto nevezano i odjednom me je prislonio uz zid i počeo ljubiti tako slatko ,da mi je ostalo u sjećanju do kraja života.
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? U magli se sjećam... ne znam koji je to razred bio...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Celebrity | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? da,to je bilo za mij 14. rodjendan! nije mi se bas svidjelo,u početku mi je to bilo malo bljak! ali sam vrlo brzo promjenila misljenje ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? Pošto sam sramežljiv,morao sam se napit da 'napadnem' jednu trebu..tako da se i nesjecam bas najbolje :čekić ..al ona kaže da sam to dobro izveo...
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:07.

---ex moderator---
:čekić ..al ona kaže da sam to dobro izveo...