| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: silence 1. srednje ... nije mi se žurilo isto... |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 133
![]() | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? nisam sigurn jel to bio 8. ili 1. srednje ali znam da je fakat bilo u kurcu! ja se razocaro totalno a ona kao bila iskusnije!! ma nije imala pojma.... ![]()
__________________ vuhuuuuuuuuu |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? Sjećam se! To je bio najslađi poljubac koji sam ikad dobio. Onako, sramežljivo, nežno, drhtavo... Jedva se usne dotaknule, ali još sad ga osjećam... Eh da mi se vratiti u ono vrijeme, u taj dan... Sad, kad sam nešto više prošao i doživio, zauvijek bih ostao u onom danu, kad sam poletio! Skoro doslovno. Bio sam biciklom i od tog mjesta do doma mi je uobićajeno trebalo 13 min... Kad sam se onda vraćao, trebalo mi je 9! Letio sam, kako drugačije to objasniti! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.