| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? u Društvo forumu; Četvrti osnovne, i baš i nije bilo nešta posebno.... |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Godina: 17
Poruka: 5
![]() | Bilo je to u petom razredu na samom početku ljeta, malo nas je bilo sram ali smo se ubrzo opustili. Bilo je cooool! akademiče ti si napredan! mislim 4. razred svaka ti dala osim moje majke! Koristi edit! Zadnji Uredio daidza : 09-04-07 u 19:25. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? Sa 13 godina, bilo je nekako cudno, pitala sam se sta ljudi vide u tome. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? sjećam se
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-08
Poruka: 335
![]() | Re: Jel se sjećate kad ste se prvi puta poljubili? Sjećam se, kristalno. Bilo je to u ljeto jedne godine. Ili možda u jesen. Ako već i zima nije došla. A ljubio sam se s Marijanom. Ili Martinom. Sigurno. Osim ako se nije zvala Monika... ![]()
__________________ Pravi muževi ne trebaju potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 23:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.