Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel vam se starci još karaju ? u Društvo forumu; pa ja nemogu vjerovat da ste svi uvjereni da vam se starci ne karaju....

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-09-06, 13:25   #11 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,555
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Jel vam se starci još karaju ?

pa ja nemogu vjerovat da ste svi uvjereni da vam se starci ne karaju.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 13:47   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-04-06
Godina: 29
Poruka: 352
Kezo se izdvaja iz mase

Ak se još vole onda se i karaju pa je sve OK,a ak ne onda je frka.
Brijem da da
Kezo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 14:18   #13 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,364
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

cek,cek, krivo si postavio pitanje karati u nekim krajevima Lijepe nase znaci grditi, svađati:čekić :čekić pa je ekipa krivo skontala Znaci pitanje glasi :"Da li vam se starci jos sexaju?"
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 14:23   #14 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,930
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: pharaoh
pa ja nemogu vjerovat da ste svi uvjereni da vam se starci ne karaju.
Nisi se ti izjasnio,kaj ti misliš za svoje ?

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 14:46   #15 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,555
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

hah, moji su rastaljeni
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 15:35   #16 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,930
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Rastaljeni ili rastavljeni

To ne znači ništa,još uvijek su ti starci...možda to rade sa drugima a ne međusobno ! Pitanje je Jel vam se starci još karaju ?,nije specificirano tko s kim

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 21:34   #17 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,094
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

rep+ za temu

btw. što se mojih tiče, neznam.... ne živim s njima već dugo. Vjerojatno se pograbe tu i tamo...
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 21:46   #18 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Jel vam se starci još karaju ?

zamisli da skontaš starce kako se razbijaju dok si kući...."Đuro, razbi mi šupak tim tvojim debelim, pohotnim kurcem..... "....reče Marica
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 22:29   #19 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,364
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

evo Mare,samo daj tu svoju ogromnu guzicu da te maznem
Odgovori sa citatom
Star 07-09-06, 22:35   #20 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Jel vam se starci još karaju ?

"Joj Đuro, kako volim kad tepaš mojoj prpošnoj guzičici i kad tvoja obrijana jaja lupaju po njoj... "
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jel, jos, karaju, starci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 20:49
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 01-03-06 16:10
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38

Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114