Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jel vam se starci još karaju ? u Društvo forumu; dada, i moja frendica isto, samo ne u oralnom vratila se iz birca doma navecer, cak je i uranila i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-07, 13:34   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,800
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Jel vam se starci još karaju ?

dada, i moja frendica isto, samo ne u oralnom vratila se iz birca doma navecer, cak je i uranila i otvorila vrata od kuce kad oni u dnevnom boravku na kaucu LOL, napravila cijelu dramu oko toga.. bzvz... ja bi se pukla smijat i zajebavala bi ih valjda iducih mjesec dana

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 10:57   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
nemam pojma, ne spijuniram ih nego... cemu toliko zgrazanje, pa i vasi roditelji su LJUDI, sa svojim potrebama i nagonima.. djizs... nikad mi nije bilo jasno cemu toliko gadjenje, sto_god..
upravo to ... neki zaboravljaju kak se rade djeca, dakle da bi oni uopće mogli izražavati zgražanje nad činjenicom da im se starci seksaju, starci su se prvo morali poseksati
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 11:17   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,800
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

doduse meni je jasno da se to gadi klincima koji jos neznaju sto je sex, ali mi je tesko shvatiti da se to gadi tinejdzerima i mladima, pa cak i nekima u zrelijoj dobi koji se i sami sheve naveliko... zapravo, bolje je da im se starci sheve nego da se svadjaju bolja je i podnosljivija atmosfera u obtelji

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 11:21   #54 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
doduse meni je jasno da se to gadi klincima koji jos neznaju sto je sex, ali mi je tesko shvatiti da se to gadi tinejdzerima i mladima, pa cak i nekima u zrelijoj dobi koji se i sami sheve naveliko... zapravo, bolje je da im se starci sheve nego da se svadjaju bolja je i podnosljivija atmosfera u obtelji
slažem se .. brijem da su moji prestali way too soon
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 11:25   #55 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,089
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

S jedne strane i ja spadam u starce jer imam sina koji je sad 17,5 godina (i više od toga).
Ne pada mi na pamet odreći se sexa sa svojom zgodnom ..... suprugom dok god nas zdravlje služi.
Znam da je stariji sin (a i mlađi) svjestan naših aktivnosti i smatra to sasvim normalnim. Ni jednome nikad nije palo na pamet ući u našu sobu dok mi "odmaramo". Ako tada nešto trebaju zovu nas. Ne pričamo o tome otvoreno, nego se nekad našalimo na tu temu.

I mi smo svjesni da je on postao sexualno aktivan, nastojimo mu biti pri ruci, omogućiti uvjete ....

Za moje roditelje sam napisao da mislim kako nisu više aktivni jer mislim da im zdravlje to ne omogućava - ne živim s njima pa ne znam 100%.

Nemojte se zgražati, sve je to sasvim normalno i individualno od para do para.

I budite sretni ako su vam starci još uvijek sexualno aktivni. Dobar je to znak.
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 11:35   #56 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
S jedne strane i ja spadam u starce jer imam sina koji je sad 17,5 godina (i više od toga).
Ne pada mi na pamet odreći se sexa sa svojom zgodnom ..... suprugom dok god nas zdravlje služi.
Znam da je stariji sin (a i mlađi) svjestan naših aktivnosti i smatra to sasvim normalnim. Ni jednome nikad nije palo na pamet ući u našu sobu dok mi "odmaramo". Ako tada nešto trebaju zovu nas. Ne pričamo o tome otvoreno, nego se nekad našalimo na tu temu.

I mi smo svjesni da je on postao sexualno aktivan, nastojimo mu biti pri ruci, omogućiti uvjete ....

Za moje roditelje sam napisao da mislim kako nisu više aktivni jer mislim da im zdravlje to ne omogućava - ne živim s njima pa ne znam 100%.

I budite sretni ako su vam starci još uvijek sexualno aktivni. Dobar je to znak.

imaš rep+ čim ti mogu dati ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 00:18   #57 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,546
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke

jel ima koga starijeg na forumu da nam kaže iz prve ruke, pa dokad moramo jebat ???

priča mi kolegica na poslu kak je na novoj dijeti " prvi dan jedan keks, jedan seks, drugi dan, dva keksa, dva seksa, treći dan tri keksa itd.....", pitam ja nju nakon nakon toga, " a ko će deseti dan pojest deset keksa ??", eh da to je za sad, a što će bit za 20 ili 30 godina, nit za gledat nit za jebat, i što mislite koliki nam je rok (trajanja) jebanja ??
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 00:25   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 20
Poruka: 643
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

mene baš i nije briga kaj mi starci rade u privatnosti, sve je ok dok ja nisam prisutan.

svatko ima svoje potrebe, i tu nema zbora.
W4R10CK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 00:37   #59 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Prije kad sam bio mlađi gadila mi se misao da mi se starci karaju. A sad....iako jedno ima 56 a jedno 54 godine - karaju se. Nisam ih vidio ali... stari mi nije normalan pa me zajebava kako ja nemam curu i ne jebem ništa a on redovno praši. Eto budale.
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 00:46   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 20
Poruka: 312
daai se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
stari mi nije normalan pa me zajebava kako ja nemam curu i ne jebem ništa a on redovno praši. Eto budale.
Hahahahha, stari ti je kralj!!! a ludog dana, samo se šetan po forumu i umiren od smija
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jel, jos, karaju, starci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 20:49
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 01-03-06 16:10
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38

Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114