| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jesi li gutačica ? u Društvo forumu; Eto pitanja za ženski dio forum...naime,ima žena kojima se sperma gadi i onih koje to vole,neke rade ... |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Jesi li gutačica ? Eto pitanja za ženski dio forum...naime,ima žena kojima se sperma gadi i onih koje to vole,neke rade to zbog muškarca,itd. Drage naše forumašice,gutate li ili ne i zašto ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Jesi li gutačica ? U čemu je problem,srećo ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Jesi li gutačica ? Ako mi ne možeš objasnit onda nemoj ni uletavat sa tim glupim komentarima..."ugojen" ! Napiši da ne radiš to ili radiš,svejedno...ne moraš ništa ni napisat što se mene tiče ali ovakvi komentari ti stvarno nisu potrebni !!! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: gutacica, jesi |
« Ulet ?
|
uho,grlo ili nos!!?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.