| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jesi li gutačica ? u Društvo forumu; 1. Ne zovi me "wampičice" jer ćeš snosit posljedice! 2. Pitaj si sestru jel gutačica! 3. Moje je ... |
| | #101 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesi li gutačica ? 1. Ne zovi me "wampičice" jer ćeš snosit posljedice! 2. Pitaj si sestru jel gutačica! 3. Moje je pravo hoću li i kome ću odgovarat na pitanja, i sama biram gdje ću pisat zato odjebi!!
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Jesi li gutačica ? Zašto pa to nije ništa loše!!! To je bilo slatko obračanje!!! Nemam sestru! Uostalom na forumu si pa niko ni ne zna ko si! Citat:
Malo zajebancije nikome ne škodi!!! A ako sam te čim uvrjedia, OPROSTI!!! Ps. Nemoj mislit da se ja bojim tvojih prijetnji!!! ![]() | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Purger | Re: Jesi li gutačica ? Da se ne bojiš ne bi se ispričavao sada ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #107 (permalink) |
| charolastra | Re: Jesi li gutačica ? Ma daj ne seri. Jel tvoja mama i sestra idu po gradu i pred nepoznatim ljudima pričaju kako gutaju? Ne idu jelda? A po tvome bi trebale jer ih ionako ti ljudi ne poznaju ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #109 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Jesi li gutačica ? Evo još se tresem od straha!!!Citat:
Citat:
Pa sigurno ne rade sve, neke sigurno probaju pa im se ne svidi!!! | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: gutacica, jesi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |