| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jesi li gutačica ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- ukusi su različiti , netko ne može vidjeti baklavu a ja je obožavam ja nemogu ... |
| | #221 (permalink) |
| wayward | Re: Jesi li gutačica ? ja nemogu smislit ni vidit baklavu, tek da vam ispričam što se jedne nove godine dogodilo al o tom nije tema fuf![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #223 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
da , inače ne vidim po čemu je ova bitnija za forum od igre bez granica Citat:
o Kikiju mislim da je uspješan mladić ,koji zna svoje ciljeve i uspješno ide prema njima , kad me već pitaš Citat:
![]()
__________________ -misic- | |||
| | |
| | #224 (permalink) |
| Purger | Re: Jesi li gutačica ? Ako ti ne vidiš smisao onda je to tvoj problem ![]() Ja ti ga ne želim objašnjavat.... Puno stvari da ovom forumu nije bitno pa su tu,zar ne ![]() Mislim da ti to znaš najbolje ![]() Tema je "ukradena" jednog malo manje popularnog foruma od CP ![]() Ne želim ga reklamirat niti smijem...naslov je identičan pa idi provjeri ako misliš da nije istina.... Btw. zakaj ja uopće sve ovo tebi pišem ![]() Pogoršalo mi se zdravstveno stanje izgleda ![]() Sjedni,dvojka ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #227 (permalink) | |
| wayward | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
uuuuuuuffffffff ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #229 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesi li gutačica ? ...........koliko bahatosti u zadnje vrijeme u skoro svakoj temi............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #230 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-07 Lokacija: Rijeka Godina: 23
Poruka: 22
![]() | Re: Jesi li gutačica ? citao sam negdje da je sperma puna nekih tvari koje kozu cine glatkom i vlaznom... uostalom, u spermi ima i mali postotak zlata, pa ko voli, nek skuplja te kapljice bogatstva... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gutacica, jesi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.