| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jesi li gutačica ? u Društvo forumu; Zlata... |
| | #231 (permalink) |
| Purger | Re: Jesi li gutačica ? Zlata ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #232 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
Citat:
zlato u spermi?? ![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
| | #235 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Ok,kuzim,gutacica je ona koja proguta spermu!A kako se onda zove cura koja njega proguta skroz,i tako ga guta,guta i guta...![]() Vjerojatno cura sa dubokim grlom,sta vi mislite?![]() Zadnji Uredio daidza : 09-07-07 u 20:25. |
| | |
| | #236 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-07
Poruka: 51
![]() | Re: Jesi li gutačica ? Ima žena koje vole spermu, ima i onih koje ne vole ali im se može svršiti u usta a one to jednostavno ispljunu, ima žena koje vole k.... u ustima ali nikako i svršavanje u ustima a ima i onih koje ga ne vole ni u ustima a kamoli šta drugo. Ovo znam iz vlastitog iskustva. Ovdje sam negdje pročitao da sve žene to vole ali ja znam da to nije istina i da je onaj tko je to napisao u potpunoj zabludi.
__________________ Hoću SUZUKI bandita ![]() Možda Adly 300 XS ![]() Ipak je Dinli 450 |
| | |
| | #237 (permalink) | |
| wayward | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
wow
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #238 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Godina: 21
Poruka: 51
![]() | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
![]()
__________________ Trebaš matricu?Provjeri: mAc WebSiTe | mAc SoundClick | Duat Rigis MySpace Danas su svi umjetnici,ali malo tko je zaslužio tu titulu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gutacica, jesi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

zlato u spermi?? 

Ok,kuzim,gutacica je ona koja proguta spermu!A kako se onda zove cura koja njega proguta skroz,i tako ga guta,guta i guta...