| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jesi li gutačica ? u Društvo forumu; Mir djeco,nemojte se svadjati!Mir ljudima dobre volje na zemljii!I pobjegli ste od teme!A cure se ocito ... |
| | #251 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Jesi li gutačica ? Mir djeco,nemojte se svadjati!Mir ljudima dobre volje na zemljii!I pobjegli ste od teme!A cure se ocito nece izjasniti vole li to ili ne,iako je to svrha ove teme!Evo ja cu vas malo ohrabriti i pozdraviti sve gutacice ma gdje bile,da!![]() |
| | |
| | #252 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-07-07 Godina: 30
Poruka: 7
![]() | Re: Jesi li gutačica ? Ne gutam rado ali bolje nego da uprska auto, haljinu, majcu ili mi umasti kosu. Kada se jebem volim to bez kondoma sa kojima sam dugo u vezi. A posto ne uzimam pilule onda je bolje pre nego sto svrsi par minuta da mu pusim i da svrsi u usta nego da zatrudnim. |
| | |
| | #253 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
ili nedajboze ZAVJESU ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #254 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesi li gutačica ? Dušice, velika su šanse da se izluči se par spermiča u tvoju pikicu puno prije nego što on svrši. Moguće je da si već trudna, hajde na pregled.. A u buduće koristi kontracepcijska sredstva. Zadnji Uredio ice : 21-07-07 u 20:54. |
| | |
| | #256 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #257 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
![]() rastezljivo je zapravo relativan pojam, sve ovisi o stupnju viskoznosti same sperme te također i o njenoj temperaturi, no ovi podaci na webu ostaju dugo, pa tako se nadam jednog dana za nekih 10 godina kada budeš PRAVA gutačica, i posjetiš mjesto gdje si "tvrdoglavo" branila svoja stajališta kao mlada i nadobudna forumašica pokvarena uma i pročitaš svoje poruk te se sa sjetom sjetiš tih vremena i konstatiraš, "oh kako sam bila glupa kad sam bila mlada" ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #258 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
shlag na kraju ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #260 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gutacica, jesi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

Mir djeco,nemojte se svadjati!Mir ljudima dobre volje na zemljii!I pobjegli ste od teme!A cure se ocito nece izjasniti vole li to ili ne,iako je to svrha ove teme!Evo ja cu vas malo ohrabriti i pozdraviti sve gutacice ma gdje bile,da!

shlag na kraju