| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jesi li gutačica ? u Društvo forumu; to je bila samo jedna obična zajebancija ... eto vidiš ja bi,meni je oduvijek išlo pisanje i bubanje gluposti... |
| | #262 (permalink) | |
| wayward | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
a da prvo to probaš ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #263 (permalink) |
| Banned | Re: Jesi li gutačica ? joj dobro,kake veze ako ja nisam probala,ne moraš me sad zezati radi toga.već je fora postala isfurana. kao da je problem probat i to obavit-pa to svako može. šta ima veze akoja nisam,ne moraš me zato smatrati nezrelom i glupom ili mi govoriti da imam pokveren um samo zato što sam se šalila u pričama o forumašima. ja sam tu napisala mišljenje o gutanju sperme-i šta je sad problem? što ne bi gutala? pa nisam tvoja cura da to tebi treba predstavljati problem. ne želim se raspravljat ,ugodno veće želim. |
| | |
| | #264 (permalink) |
| wayward | Re: Jesi li gutačica ? kad sam bio mlađi jedna cura (ne moja) mi je rekla, "kad nam ga jednom date, više nemožemo bez njega" ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #266 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jesi li gutačica ? ma ajde, sve cure misle da je to uzas, ijuu, bljak, ne bi nikad.. i onda kad probaju.. nastane druga prica... ne kazem da je to neki fantastican dozivljaj.. samo shvatis da nije uopce bljak koliko si mislila da je ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #267 (permalink) | |
| wayward | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #268 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jesi li gutačica ? Šelbi guta? OMG! OMG! Nisam mislio da je tako dobra. ![]() Iako moram priznati (sad će biti pljuvanja po meni) ali često pomislim kako je svršavanje curama po licu i gutanje sperme nekako poniživanje ženskog roda. Ne mogu zapravo pojasniti ali pogotovo se to odnosi na svršavanje po lici...je da je muškima gušt ali stvarno jednom nisam uopće htio jer mi je izgledalo kao da ponižavam curu...ali ope, to sam ja pa zanemarite.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #269 (permalink) | |
| Banned | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
![]() ![]() rep plus čim budem mogla ![]() | |
| | |
| | #270 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jesi li gutačica ? Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gutacica, jesi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.