Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jesi li gutačica ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 zapravo reče: "daj mi!" saspi mi u grlo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-08, 09:23   #291 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,362
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Jesi li gutačica ?

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
zapravo reče: "daj mi!"
saspi mi u grlo
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-08, 09:56   #292 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 1,731
Emperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: avelana Pogledaj Poruke
nisam.. ne gadi mi se i volim covjeka kojem gutam..i to je to, nema cirkusa oko toga!
Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
E ja zato to nikad nisam rekla heheh
Probala , lepo zna biti ali baš baš kad sam napaljena.
Ma super stvar i za njega i za mene.
+ rep
Odgovori sa citatom
Star 18-09-08, 11:24   #293 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-08-07
Godina: 27
Poruka: 23
VirtualBaby se izdvaja iz mase

Gutačica
Odgovori sa citatom
Star 18-09-08, 11:59   #294 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,868
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
pa pazi, 7 dana dereš po rakiji, mala dobije griote za desert
a jbmu!!! morat cu to isprobat

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
pa dobro, ponižavajuće je možda teška riječ al nikad nisan tražija od cure da guta.
ako se sama ponudi super, a ako ne opet super.
ma sex je super
ma nije ni mele niko trazio.. al bolje i to neg da mi zasere zavjese

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke

šelbi, gdje ti je boja nestala
a malo sam poblijedila jbg

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-08, 12:06   #295 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

a malo sam poblijedila jbg
inače kažu da je sperma dobra za ten, slabo ti to gutaš
Odgovori sa citatom
Star 18-09-08, 12:07   #296 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,868
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-08, 12:11   #297 (permalink)
Akademik Foruma

smej se, smej se. Da sam te vidio na ulici, jebo me čača, ako bi pomislio da si gutačica. Fina, elegantna, naočale ko u profesorice, a vidi vamo. Ja se iznenadio zadnjih meseci šta se sve tebi mota po glavi i šta radiš. Život je pun iznenađenja. Avatar neka ptičica, a druge stavljaju slikice. Mislim skroz sam promenio mišljenje. Izgleda da si prava vatra
Odgovori sa citatom
Star 18-09-08, 16:37   #298 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,424
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Šabane zapamti da "tiha voda brege dere"

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 21:21   #299 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-09-08
Poruka: 6
girl-O se izdvaja iz mase

Ja obavezno gutam, i to ne zbog dečka, mislim jednim dijelom da, al više zbog sebe jer volim to i pali me njammm
girl-O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 23:33   #300 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-09-08
Godina: 22
Poruka: 120
pačji_isprdak se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku pačji_isprdak

Citat:
Pravi autor: girl-O Pogledaj Poruke
Ja obavezno gutam, i to ne zbog dečka, mislim jednim dijelom da, al više zbog sebe jer volim to i pali me njammm
bravo..to se trazi od cura
pačji_isprdak je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gutacica, jesi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114