| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jest li dobili kada picajzle???? u Društvo forumu; Danas čekam u redu jedne institucije i pizdim kolika je gužva u tri reda, pored mene stoje dva dečka ... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Danas čekam u redu jedne institucije i pizdim kolika je gužva u tri reda, pored mene stoje dva dečka od tridesetak godina nešto pričaju, ulazi jako zgodna curka, dolazi ih pozdraviti i odlazi na svoju stranu čekati...cura jednog od ove dvojice je jako dobra s njom i krene sočna priča, a ja nepristojan načulio uši. Priča ovaj dok joj se preko hola smijulji i namiguje, kako je njegovoj curki ova pričala u subotu na kavi, kako je dobila picajzle (op.a. stidne uši). Tijekom tjedna ju je užas počela svrbiti pičkica, a nije znala zašto jer je uvijek sve pet i onda je skužila u dlakama iako ima samo široku crtu iznad da se nešto miče i kako je užasnuta obrijala skroz mačkicu. Dalje ovaj komentira, tako joj i treba kad se navlačila s onim kretenom konobarom iz tog i tog kafića. Ja sam se jedva suzdržavao da ne postanem sumnjiv, da me ne skuže, iako su se uživili u priču, a onda sam i ja gledao curku...smijuljio se, bez namigivanja, ona me skužila, nije joj ništa bilo jasno i smijuljila se ona i meni misleći kako je jebeni komad. S obzirom da ovdje ima pun kurac jebača koji mogu po deset puta dnevno.....s obzirom da je ovo portal promiskuitetnih pastuha, koji jebu ili su jebali uzduž i poprijeko i portal kako nevinih tako i iskusnih curki........da li je tko (a nemoguće da nije s obzirom na gore navedene činjenice koje se mogu iščitati iz svih ovih silnih topica i postova) ima picajzle ili stidne uši....???? Nemojte se stiditi...one nisu odraz nehigijene, nemara.....one kao revne pčelice koje idu s cvijeta na cvijet......marljivo skaču s kurca na pičkicu...s pičkice na kurac.....ponekad i s kurca na šupak......vječne lutalice u beskraju poprcljivosti...... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jest li dobili kada picajzle???? Nisam... Onda svi brijac u ruke, za svaki slucaj! ![]() QUOTE=tarquino;879384] .....one kao revne pčelice koje idu s cvijeta na cvijet......marljivo skaču s kurca na pičkicu...s pičkice na kurac.....ponekad i s kurca na šupak......vječne lutalice u beskraju poprcljivosti...... [/quote]...hahahha....a ja tako zovem momke koji se previse lickaju... kad ono picajzla ima svoje glavno zanimanje (koje nije udeshavanje), vec samo i iskljucivo lovac na picu! (ali ne svaku, samo onu sa dlakama,...dobro, sad znam tacno sta je picajzla!)
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jest li dobili kada picajzle???? Ne. Katastrahota ![]() Citat:
![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Jest li dobili kada picajzle???? ne, i ne znam nikoga da je imao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:26.

kad ono picajzla ima svoje glavno zanimanje (koje nije udeshavanje), vec samo i iskljucivo lovac na picu!
picajzla!)