Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jest li dobili kada picajzle???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pinokio ajd kad svi lazu,ja cu biti iskren.dobio sam prvi put picajzle kad sam isao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-08, 23:21   #21 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Jest li dobili kada picajzle????

Citat:
Pravi autor: pinokio Pogledaj Poruke
ajd kad svi lazu,ja cu biti iskren.dobio sam prvi put picajzle kad sam isao u bosnu tj u ''ono'' sto nazivaju ''republika''.(molim bez naci podjebavanja)
pa sam ih onda dobio kad sam isao na more i upoznao par cehinja.e onda mi susjeda dala cijeli kosar picajzli.....i na kraju,vjerovali ili ne,dobio ih i od cure.
od tog dana vise ne jebem....
to ti je kad nemaš sreće

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 23:23   #22 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Jest li dobili kada picajzle????

Citat:
Pravi autor: pinokio Pogledaj Poruke
ajd kad svi lazu,ja cu biti iskren.dobio sam prvi put picajzle kad sam isao u bosnu tj u ''ono'' sto nazivaju ''republika''.(molim bez naci podjebavanja)
pa sam ih onda dobio kad sam isao na more i upoznao par cehinja.e onda mi susjeda dala cijeli kosar picajzli.....i na kraju,vjerovali ili ne,dobio ih i od cure.
od tog dana vise ne jebem....
ajde jedan iskren i pošten....rep+

bilo bi zanimljivo da ovo pogleda neki epidemiolog.....koliko statsitički možemo očekivati na 65 tisuća spolno aktivnih forumaša da ih je barem jednom dobilo picajzle...iznenadili bi se koliko ih mudro šuti....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 23:31   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,056
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Nisam, pazim s kime spavam.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 00:41   #24 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Lizard Queen

Datum registracije: 29-03-08
Godina: 23
Poruka: 72
Lizard Queen se izdvaja iz mase

Nisam ni znala da se to zove picajzle!

I ne, nisam nikad imala!
Lizard Queen je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 00:43   #25 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

nisam..brijem se.. a u kosi bi bila konkurencija buhama..a znamo onu francusku :veliki lopovi ubijaju male
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 00:44   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
nisam imo,niti neću...
celibat, ha?
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 07:23   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

I ja mislim da ih ne mogu dobit ali..
Sada kad ovo čitam.. pa kad sam još vidio onu groznu sliku... odmah me počelo nešto svrbit
Idem ja iz ove teme.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 09:38   #28 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ijuk koja slika!!!

Ne!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 11:47   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Pa kad si vec picajzle uboo, jesi bio i ponosni vlasnik gljivica???
Star 16-04-08, 12:09   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

ja nisam nikad

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108