| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... u Društvo forumu; Koliko sam trazio okolo cini mi se da nije bilo ove teme...bio je onaj horoskop... Dakle zanima me dok ... |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Koliko sam trazio okolo cini mi se da nije bilo ove teme...bio je onaj horoskop... Dakle zanima me dok ste u vezi, braku ili bilo cemu slicnome, dali ste ljubomorni, u kojim situacijama i koliko ste jako ljubomorni.... Evo ja osobno do nedavno nisam primjetio da sam ikad bio ljubomoran na partnera, ali sad me to malo primilo, nije neka strasna ljubomora, ali na trenutke me to zivcira jer ju uopce nemogu kontrolirati.... Znaci primilo me to ovaj vikend dok sam vidio curu i frenda u nedjelju ujutro kako se zajedno vracaju od nekud, sada svaki put dok pomislim na nju sjetim se te slike i totalno se cudno osjecam, stalo mi je do nje pa je to mozda razlog, ali me isto tako brine da dok ce mi biti jos vise stalo da necu biti i jos vise ljubomoran... Da vidim koja su vasa iskustva...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... da
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... mislim da sam ljubomoran u granicama dovoljno da znam da mi je stalo do osobe ali opet ne previše da je gušim tom ljubomorom
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Također u granicama (mada sam emotivan lik) ali kada suprotna strana pobudi u meni ljubomoru koja prelazi moje "zadane" granice i kada te emocije postaju patnja to odjebavam.... nisam mazohista da si psihičko zdravlje uništavam.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Ni najmanje. Znam što imam, znam da to zaslužujem i nisam nesigurna. Inače nisam ljubomorna na nikoga pa tako ni na partnera. Ako mu se neke cure upucavaju to mi čak i imponira.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Svi su ljubomorni, ali svatko na svoj način to pokazuje i izražava, nije ljubomoran jedino onaj kome nije stalo do svoga partnera, bez obira koje povjerenje bilo izgrađeno među njima. Ljudi u biti ne znaju jesu li i koliko ljubomorni, posebno oni koji tvrde da nisu, jer u biti nisu bili u prilici da to provjere. Govorim o "normalnoj" ljubomori u granici razuma i reakcija, bolesna ljubomora je strašna stvar...patnja za oboje i akos e nešto ne učini po tom pitanju, bolje je prekinuti nego produžavati agoniju. (op.a. nema veze s nefertiti)
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... E u ovome se potpuno slazem s tobom, ja isto smatram da je mala ljubomora dobra stvar, jer onda znas da ti je stalo do te osobe,... isto tako kao sto kazes neznas dal si ljubomoran ili ne dok se ne nades u takvoj situaciji.... @Nefertiti Hoces reci da bi ti bilo svejedno da decka i frendicu sretnes recimo skupa na kavi, znaci nemora te varati, oba dvoje se vec od prije znaju i dobri su si prijatelji, vjerujes i njemu i njoj... ali opet nakon sto si ih vidjela zajedno pocnes sumljati u njih ili ne...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
![]() |
« došlo im je....
|
pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:18.