| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: EvilM@ster Hoces reci da bi ti bilo svejedno da decka i frendicu sretnes recimo skupa na ... |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
dobro sad.. obicna kava... zast ne bi npr. tvoja cura otisla s frendom na kavu? da se zamaram s takvim mislima zbog neke obicne kave - to mi je vec previse ![]() ugl. ljubomorna sam, poprilicno i trudim se to ne pokazivati, ne daviti decka zbog toga kad se stvarno radi o glupostima kad se bas i ne radi o glupostima onda kvocam ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
ne znam ja ionako ne mogu zamislit svoje kokosi i decka da muljaju nesto vise bi me zabrinula skroz nepoznata zenska ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... i mene, pogotovo zato sto njega dobro poznajem i znam da bije bas neki jebac .... al dobro dosta o meni vratimo se sada mojem autu. tj temi ![]()
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
Nikako se ne bi složila da je ljubomora dokaz ljubavi, odnosno da je dokaz da ti je do nekoga stalo. To su samo priče onih ljubomornih i nesigurnih ljudi, koji si na taj način kompliciraju život.
__________________ Amor omnia vincit. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Kad u vezi postoji otvorena komunikacija i povjerenje nema mjesta ljubomori. Pa sta ce mi tip koji nema frendicu za otic na cugu sa njom ili da mu se cijeli svijet vrti oko mene??? Nikada se nisam opterecivala hoce li me prevariti jer smatram da kaznjava sam sebe ako je samnom a zeli ( čitaj troši ) drugu.Nisam posesivna, ali određena doza ljubomore postoji kad mi je stalo do te osobe. Naravno da ukoliko ga neka nazove i kaze " sreco kad cemo na kavu" da necu ostati ravnodusna, ali da mu idem kopati po mobitelu, novcaniku ili praviti face jer sam cula da je bio sa nekom na cugi...taman posla. Ocekujem i da se prema meni isto tako ponasa, jer ne podnosim posesivnost i nesigurnost kod partnera
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:56.

da se zamaram s takvim mislima zbog neke obicne kave - to mi je vec previse 

ja ionako ne mogu zamislit svoje kokosi i decka da muljaju nesto