| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... u Društvo forumu; ma nisam k...c ali tudje je sladje i onda nema frke... |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... ha mala doza ljubomore ok, ali pretjerana , gle kaj vam vrijedi biti ljubomoran/na , ako vas partner hoce prevariti on/na ce i to napraviti, a kaj cete vi trositi zivce kad od toga nemate nikakve koristi ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... nije stvar u tome, meni se cini da je svima jasno da od ljubomore nema nikakve koristi, ali to je isto kao i ljubav osjecaj, a osjecaje nemozes kontrolirati... u tome je problem...
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... hehehe ![]() Citat:
Mlada sam još, ali nemam vremena za opterećivanje glupostima kao što su : "A što ako on nije u teretani nego jebe neku manekenku!?" Lijepo mi je i ne želim si to kvariti.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #37 (permalink) | ||
| Banned | Citat:
![]() Citat:
![]() daj više se nauči koristiti EDIT i Multiquote!!! Zadnji Uredio fat_boy_slim : 08-02-08 u 14:25. | ||
| | |
| | #39 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
Nažalost, plitak ti je post
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
![]() ![]() kako si jadan ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.

, gle kaj vam vrijedi biti ljubomoran/na , ako vas partner hoce prevariti on/na ce i to napraviti, a kaj cete vi trositi zivce kad od toga nemate nikakve koristi