Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... u Društvo forumu; Cijepljena sam protiv ljubomore... Ako ne mogu imat povjerenja u njega, nemam sta radit s njim, isto to ocekujem od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 16:01   #41 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi...

Cijepljena sam protiv ljubomore... Ako ne mogu imat povjerenja u njega, nemam sta radit s njim, isto to ocekujem od njega. Niti sam ljubomorna, niti volim ljubomorne i posesivne tipove koji ce bit ljubomorni svaki put kad pricam s nekim suprotnog spola ili izadem vani. U svim mojim vezama do sada, samo sam jednom bila ljubomorna i to u ovoj sadasnjoj prije nekih godinu dana, ali to je bilo opravdano. I nisam htjela njoj nista napravit, nego njega ubit, sta je njemu jos to bilo slatko i smisno jer nikad me nije do tada vidija ljubomornu i to mu je bilo novo(posli 3 godine veze). Prije i posli toga nista. ustvari kad sagledam sve svoje veze vise sam se morala brinut zato sta je druga strana bila ljubomorna, nego sta sam ja imala taj problem. Ako nade neku bolju nek uziva,drago mi je zbog njega, samo nek mi kaze i ne mulja me, ja tu ne mogu nista i nema smisla da budem uopce ljubomorna i da lupam glavu hoce li me prevarit, ako me zeli izgubit na tako glup nacin, neka mu... Slobodan je.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 16:17   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: EvilM@ster Pogledaj Poruke
Koliko sam trazio okolo cini mi se da nije bilo ove teme...bio je onaj horoskop...

Dakle zanima me dok ste u vezi, braku ili bilo cemu slicnome, dali ste ljubomorni, u kojim situacijama i koliko ste jako ljubomorni....

Evo ja osobno do nedavno nisam primjetio da sam ikad bio ljubomoran na partnera, ali sad me to malo primilo, nije neka strasna ljubomora, ali na trenutke me to zivcira jer ju uopce nemogu kontrolirati.... Znaci primilo me to ovaj vikend dok sam vidio curu i frenda u nedjelju ujutro kako se zajedno vracaju od nekud, sada svaki put dok pomislim na nju sjetim se te slike i totalno se cudno osjecam, stalo mi je do nje pa je to mozda razlog, ali me isto tako brine da dok ce mi biti jos vise stalo da necu biti i jos vise ljubomoran...

Da vidim koja su vasa iskustva...
Mislim da nisam jako ljubomorna,ali jesam.No,opet,ne volim kad me netko ograničava i nastojim se tako i ponašati prema drugima,ali ima trenutaka kad me stvarno obuzme ljubomora.Nerijetko bez razloga,ali,kao što ti kažeš,zabriješ krivi film u glavi i onda te to proganja.
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:25   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 22
Poruka: 1,155
EvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Upravo to, nisam ni ja ljubomoran na nacin da ispitujem curu gdje i skim je bila, niti da joj nedaj boze nesto branim ili ogranicavam... ali jednostavno jedan dogadaj ili nesto te jednostavno pikne, i zabrijes si totalno neki glupi film u glavi, i nemozes ga se rijesiti...
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:28   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Upravo to, nisam ni ja ljubomoran na nacin da ispitujem curu gdje i skim je bila, niti da joj nedaj boze nesto branim ili ogranicavam... ali jednostavno jedan dogadaj ili nesto te jednostavno pikne, i zabrijes si totalno neki glupi film u glavi, i nemozes ga se rijesiti...
e tak i kod mene bude
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:28   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
I onda ti iz tog zamišljenog proizađe još jedan,i još i još..i eto ljubomore.Dobro je sve dok to ne pređe u opsesiju ili neku kroničnu ljubmoru.Mislim da sam ljubomorna,al' ipak još držim kontrolu.
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 19:34   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-11-07
Godina: 22
Poruka: 41
profesorica se izdvaja iz mase

Pa ljubomora je relativan pojam....Sta hocu reci?

Prije svega, važno je reći da je ljubomora složen, ali većinom negativan osjećaj koji isto tako izaziva negativne posljedice. Koliko god nam se činila ponekad i potrebna, ljubomora je razlog zbog kojega svaka treća veza traži pomoć ili se raspadne. Razlikujemo dvije ekstremne razine ljubomore: „patološka tolerancija“ i „patološka ljubomora“. Patološka tolerancija očituje se u vrlo smanjenoj brizi za partnera. Ta razina tolerancije mogla bi se protumačiti i kao manjak ljubav ili zanimanja za partnera ili partnericu. Dok nasuprot, patološka ljubomora ide u drugu krajnost. Ona se realizira u neprestanom nepovjerenju jednog (ili oba) partnera. Dovodi do stalnih i neopravdanih provjeravanja, optuživanja i sumnje u partnera. Većina ljudi nalazi se negdje između ova dva oblika poremećaja, što upravo i nazivamo nekom razinom „normalne ljubomore“.

profesorica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 10:23   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

Citat:

pa, tak i ja...
al' jucer me nesto tako piknulo
( ne znam kak da to docaram)...
tak sam bila ljuta...
da sam valjd kutiju tijekom razgovora popusila
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 12:59   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Nisam bolesno ljubomorna, ali ona određena "normalna" doza postoji i nekak mi se čini da je to ok, znači da mi je stalo do njega, trudim se to ne pokazivat, ali na neke situacije ne ostajem hladna, npr. poruke od bivših, malo čudnijih sadržaja
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 13:09   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Nisam bolesno ljubomorna, ali ona određena "normalna" doza postoji i nekak mi se čini da je to ok, znači da mi je stalo do njega, trudim se to ne pokazivat, ali na neke situacije ne ostajem hladna, npr. poruke od bivših, malo čudnijih sadržaja
e to bas tak i ja...
i kuzis on mene uvjerava da pizdim bzvz?! kak bzvz?
bas je tak nest zadnje bilo...
htjela sam ju
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 13:23   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Da pa klasika-kaj se bzvz uzrujavaš, ziher je bzvz, a ne bi ni njemu bilo bzvz da meni bivši šalju poruke, ma meni to općenito ide na živce, bivši su s razlogom bivši i nema kavica, poruka i ne znam ni ja kakvih gluposti
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114