| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... u Društvo forumu; Cijepljena sam protiv ljubomore... Ako ne mogu imat povjerenja u njega, nemam sta radit s njim, isto to ocekujem od ... |
| | #41 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Cijepljena sam protiv ljubomore... Ako ne mogu imat povjerenja u njega, nemam sta radit s njim, isto to ocekujem od njega. Niti sam ljubomorna, niti volim ljubomorne i posesivne tipove koji ce bit ljubomorni svaki put kad pricam s nekim suprotnog spola ili izadem vani. U svim mojim vezama do sada, samo sam jednom bila ljubomorna i to u ovoj sadasnjoj prije nekih godinu dana, ali to je bilo opravdano. I nisam htjela njoj nista napravit, nego njega ubit, sta je njemu jos to bilo slatko i smisno jer nikad me nije do tada vidija ljubomornu i to mu je bilo novo(posli 3 godine veze). Prije i posli toga nista. ustvari kad sagledam sve svoje veze vise sam se morala brinut zato sta je druga strana bila ljubomorna, nego sta sam ja imala taj problem. Ako nade neku bolju nek uziva,drago mi je zbog njega, samo nek mi kaze i ne mulja me, ja tu ne mogu nista i nema smisla da budem uopce ljubomorna i da lupam glavu hoce li me prevarit, ako me zeli izgubit na tako glup nacin, neka mu... Slobodan je. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Upravo to, nisam ni ja ljubomoran na nacin da ispitujem curu gdje i skim je bila, niti da joj nedaj boze nesto branim ili ogranicavam... ali jednostavno jedan dogadaj ili nesto te jednostavno pikne, i zabrijes si totalno neki glupi film u glavi, i nemozes ga se rijesiti...
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Banned | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
| |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
![]()
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 41
![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Pa ljubomora je relativan pojam....Sta hocu reci? Prije svega, važno je reći da je ljubomora složen, ali većinom negativan osjećaj koji isto tako izaziva negativne posljedice. Koliko god nam se činila ponekad i potrebna, ljubomora je razlog zbog kojega svaka treća veza traži pomoć ili se raspadne. Razlikujemo dvije ekstremne razine ljubomore: „patološka tolerancija“ i „patološka ljubomora“. Patološka tolerancija očituje se u vrlo smanjenoj brizi za partnera. Ta razina tolerancije mogla bi se protumačiti i kao manjak ljubav ili zanimanja za partnera ili partnericu. Dok nasuprot, patološka ljubomora ide u drugu krajnost. Ona se realizira u neprestanom nepovjerenju jednog (ili oba) partnera. Dovodi do stalnih i neopravdanih provjeravanja, optuživanja i sumnje u partnera. Većina ljudi nalazi se negdje između ova dva oblika poremećaja, što upravo i nazivamo nekom razinom „normalne ljubomore“. ![]()
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
pa, tak i ja... al' jucer me nesto tako piknulo ![]() ( ne znam kak da to docaram)... tak sam bila ljuta... da sam valjd kutiju tijekom razgovora popusila ![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Nisam bolesno ljubomorna, ali ona određena "normalna" doza postoji i nekak mi se čini da je to ok, znači da mi je stalo do njega, trudim se to ne pokazivat, ali na neke situacije ne ostajem hladna, npr. poruke od bivših, malo čudnijih sadržaja ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Citat:
i kuzis on mene uvjerava da pizdim bzvz?! kak bzvz? bas je tak nest zadnje bilo... htjela sam ju ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li i koliko ljubomorni u vezi... Da pa klasika-kaj se bzvz uzrujavaš, ziher je bzvz, a ne bi ni njemu bilo bzvz da meni bivši šalju poruke, ma meni to općenito ide na živce, bivši su s razlogom bivši i nema kavica, poruka i ne znam ni ja kakvih gluposti ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:43.