| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? u Društvo forumu; Mislim da ne treba posebno pojašnjavat o čemu se radi... |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? Mislim da ne treba posebno pojašnjavat o čemu se radi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? Ne,nisam uhvaćen... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? ufff...jednom...odjednom stara uletila u sobu,a ja brzo navukao hlače..pita ona mene sta radiš sine?...jbg ja kazem čitam lektiru(srećom imao knijgu pored sebe)i ona onda izašla van(makar mislim da je znala o čem se radi), a ja crven ko rajčica Ali jbga to je prirodna stvar drkati,al pred starcima mi baš nije drago da me vide ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dok, drkate, ikad, jeste, kako, osjecali, ste, uhvaceni |
« Creampie
|
Velike Sise »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

a ja crven ko rajčica