| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? u Društvo forumu; Ne zakljucam vrata od sobe jer zamisli npr dolazi stara u sobu i kao ono zakljucana vrata...ja drkam i ... |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? Ne zakljucam vrata od sobe jer zamisli npr dolazi stara u sobu i kao ono zakljucana vrata...ja drkam i drzim knjigu ipred sebe pa kada netko dode samo uhvatim knjigu... Najgore mi je bilo kada sam jednom drkao u sobi i taman isao svrsit ( nisam mogao zaustavit ) a onda mi usao brat pa sam morao maknuti ruke sa njega , to mi je bilo jedno od najgorih svrsavanja ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? Citat:
To je stvar gluposti: idem ja malo prošetat maloga ili počačkat po sebi u dnevnom boravku dok mi gosti u blagovaoni ispijaju kavu jer eto mlad sam i napaljen. Ma daj molim te... ![]() NVM
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned | Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? Nije to bilo nikakvo čačkanje po sebi dok su gosti hodali po sobi ili sjedili u stanu. Okolnosti su bile takve kakve su bile,a da nisam imala na glavi slušalice i slušala MP3,sigurno bi čula da se otvaraju vrata sobe. Ovako....ispalo je kako je ispalo. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? Citat:
,sad ću i ja baciti jednu drkicu ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ?
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 22
Poruka: 50
![]() | Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? nisam nikada, ali skoro ja mlad i glup, trpezarija puna gostiju, neći se rođendan slavio, a ja u dnevnom boravku drk drk(mislim kretena stvarno, al ono za ne povjerovat), a prostorije su odvojene samo vratima i vrata se otvoriše, a ja brz i spretan ostao ne uhvačen da ali je moga frenda u osnovnoj uhvatio profesor, može te li zamisliti takve neugodnosti btw. dorina, zašto bi ljudi izmišljali i pričali gluposti, ti moje povjeruj ako hočeš, a ako nečeš ne moraš ![]() Zadnji Uredio loud : 09-10-07 u 21:42. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dok, drkate, ikad, jeste, kako, osjecali, ste, uhvaceni |
« Creampie
|
Velike Sise »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.

,sad ću i ja baciti jednu drkicu
sad je i mene napalila