Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ? u Društvo forumu; Ne zakljucam vrata od sobe jer zamisli npr dolazi stara u sobu i kao ono zakljucana vrata...ja drkam i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-10-07, 17:38   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 16
Poruka: 239
Bart se izdvaja iz maseBart se izdvaja iz mase
Re: Jeste li ikad uhvaćeni dok drkate i kako ste se osjećali ?

Ne zakljucam vrata od sobe jer zamisli npr dolazi stara u sobu i kao ono zakljucana vrata...ja drkam i drzim knjigu ipred sebe pa kada netko dode samo uhvatim knjigu...

Najgore mi je bilo kada sam jednom drkao u sobi i taman isao svrsit ( nisam mogao zaustavit ) a onda mi usao brat pa sam morao maknuti ruke sa njega , to mi je bilo jedno od najgorih svrsavanja
Bart je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 17:39   #52 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,211
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

NoobZ!!!
Servant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 18:35   #53 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,060
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
to ti misliš! Nije to pitanje nekakvog kulerstva, već neopreznosti, i naravno, mladenačke napaljenosti
Dobro, svatko ima pravo na mišljenje...
To je stvar gluposti: idem ja malo prošetat maloga ili počačkat po sebi u dnevnom boravku dok mi gosti u blagovaoni ispijaju kavu jer eto mlad sam i napaljen.
Ma daj molim te...
NVM
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 18:50   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-10-07
Godina: 19
Poruka: 31
NOA18 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku NOA18

Nije to bilo nikakvo čačkanje po sebi dok su gosti hodali po sobi ili sjedili u stanu. Okolnosti su bile takve kakve su bile,a da nisam imala na glavi slušalice i slušala MP3,sigurno bi čula da se otvaraju vrata sobe. Ovako....ispalo je kako je ispalo.
NOA18 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 20:16   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Dobro, svatko ima pravo na mišljenje...
To je stvar gluposti: idem ja malo prošetat maloga ili počačkat po sebi u dnevnom boravku dok mi gosti u blagovaoni ispijaju kavu jer eto mlad sam i napaljen.
Ma daj molim te...
NVM

Baš to
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 22:30   #56 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Crokiller007

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 223
Crokiller007 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Crokiller007

Citat:
Pravi autor: NOA18 Pogledaj Poruke
Nisam dugo izdržala dok nisam počela najprije trljat bedra jedno o drugo. ubrzo je to postalo nedostatno pa sam se brzo riješila nepotrebnih tangica i nastavila se nadraživat prstima. Tada sam još bila djevica pa nisam mogla dublje unutra,ali i onako je bilo super,imala sam već prilično prakse. Uživala sam u kombinaciji odabrane glazbe i ugodnog strujanja koje mi je stizalo iz nadraženog međunožja. Nije dugo potrajalo kad sam osjetila da mi nadolazi...stiže,već ga je gotovo nemoguće zaustaviti,ionako teško disanje je postalo još teže,osjetila sam kako mi se međunožje steže i grči....svršavala sam tiho,ali snažno. Bio je to jedan od onih jačih orgazama. Potrajao je dobrih 20-ak sekundi,i trebalo mi je još minutu da se malo saberem da otvorim oči i taman sam htjela obrisati se kad....
A daj baš si me morala napaliti ,sad ću i ja baciti jednu drkicu

Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen.
Crokiller007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 22:32   #57 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,464
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Crokiller007 Pogledaj Poruke
A daj baš si me morala napaliti ,sad
zašto si stavio qoute sad je i mene napalila
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 22:37   #58 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Crokiller007

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 223
Crokiller007 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Crokiller007

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
zašto si stavio qoute sad je i mene napalila
jbg,sorry

Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen.
Crokiller007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 22:41   #59 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,464
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Crokiller007 Pogledaj Poruke
jbg,sorry
hehe
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 21:35   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-08-07
Godina: 22
Poruka: 50
loud se izdvaja iz mase

nisam nikada, ali skoro
ja mlad i glup, trpezarija puna gostiju, neći se rođendan slavio, a ja u dnevnom boravku drk drk(mislim kretena stvarno, al ono za ne povjerovat), a prostorije su odvojene samo vratima i vrata se otvoriše, a ja brz i spretan ostao ne uhvačen

da ali je moga frenda u osnovnoj uhvatio profesor, može te li zamisliti takve neugodnosti

btw. dorina, zašto bi ljudi izmišljali i pričali gluposti, ti moje povjeruj ako hočeš, a ako nečeš ne moraš

Zadnji Uredio loud : 09-10-07 u 21:42.
loud je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dok, drkate, ikad, jeste, kako, osjecali, ste, uhvaceni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114