| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? u Društvo forumu; Naravno, da se dogodi nekom drugom, odmah ga treba ubit sa šerafcigerom i zakopat u septičku. Jer kako mu je ... |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Naravno, da se dogodi nekom drugom, odmah ga treba ubit sa šerafcigerom i zakopat u septičku. Jer kako mu je tako nešto moglo izletit. S druge strane, ako se to dogodilo vama, onda nije takav problem. Pa sigurno bi bio neki razlog. Sasvim opravdan.. Nije mi se to dogodilo. Na sreću.. Zadnji Uredio Dar1 : 02-12-07 u 16:40. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| ... so cruel... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Nije istina Dar, nema opravdanja ni za jednu ili drugu stranu. Bar ne po meni.
__________________ ... I disappeared in you ... You disappeared from me... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? u krevetu nisam, ali u jednoj drugoj situaciji jesam. skoro je lose zavrsilo. sva sreca nije dobro cula jer je bilo dosta buke okolo... izvuka sam se samo tako...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #16 (permalink) |
| ... so cruel... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Nisam. To se zove prevencija za moguće. ![]()
__________________ ... I disappeared in you ... You disappeared from me... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Nisam ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? nažalost je,ali na moju sreću nije skužio
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #19 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Jednom sam pomislio da mi je đukac došao u snu, pa rekoh daj Fido skini mi se..... ![]() (Ne)
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Jesam, Džon Rambo. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ime, krevet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:59.