| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? u Društvo forumu; skoro... samo sam mislio na drugu...... |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? naravno da ne!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? mislim da su to uglavnom filmske situacije nemam pojma kako bi se to meni moglo dogodit.. ionako ne izgovaram imena za vrijeme sexa a tad ni ja ne znam kako se zovem paa, cemu se mucit s imenima? LOL ali cesto mi se to dogadja kad nije rijec o sexu tim vise jer nikako ne pamtim imena...
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Nije mi se desilo, ali ima vrimena i za ta sranja. A ako ima iko takav problem ili mozda da joj se uopce ne moze sititi imena tu uvik postoju NADIMCI tako da mozete slobodno sve svoje drage i dragane zvati "đukela", "Kuja" malo njeznije Maca i Macak itd. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Dogodilo se meni ... prošle godine ... jedne hladne jesenje srijede ... kad je (bivša) draga legla na mene s očitom tendencijom maženja ... i baš kad me počela ljubiti ja se zaderem - Figo jebem ti pola mame smotane kako to možeš promašit!!!!! Draga me bubne u rebra , proglasi idiotom... skoči i ponosno uzdignutog nosa napusti prostoriju. Pogriješio sam ime ... nije bio Figo , bio je Stanković. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? E idiote...... To je grijeh.... ![]() Zato mi muški smo izmislili tepanja........ Pa su nikakve šanse da sjebemo kako se naša "medena" ili "ljubav" zove............ ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? Jesam jutros. Ujutro se probudim sa svojom dragom i šta ćemo nego sex na brzaka. Onak zajutrak ![]() I sad mi to obavimo i mala ode po kafu. Donese mi je u krevet. Ja ispijem guc i kažem :"Baš je dobar ovaj Frank!" Cura ostala paff jer sam pio kavu Anamariju ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ime, krevet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.

nemam pojma kako bi se to meni moglo dogodit.. ionako ne izgovaram imena za vrijeme sexa
a tad ni ja ne znam kako se zovem paa, cemu se mucit s imenima? LOL