| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: nespretna ljubila se sa mixom kineza i crnca i pao je jedan kolumbijac... da to nije bio ... |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? sex ne, ali na ljetnoj školi u Engleskoj prije jedno 8 godina, me zbario Kinez....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? i kakve su bile???? reci mi sveeeeeeeeee
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? strah ili? ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? Ne.. možda jedino toga što je nepoznata osoba, ali tako bi i inače, s bilo kakvim muškarcm, nema to veze s rasom.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? razumljivo za normalnu osobu ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: oralno, sex, spolni odnos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

pa dalo bi se naci koji, al da nije onak jako crn 
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something