Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? u Društvo forumu; Jesam...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-08, 07:40   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,874
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom????

Jesam

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 09:32   #52 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Jesam
pa kaj tak šturo? daj nam malo detalja.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 09:44   #53 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,458
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ja san propustija priliku s mulatkinjom jer sn bija u vez... pas mater mozda nisan triba biti vjeran bilo bi zabavnije
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:34   #54 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Sahataba, vracas mi veru u muski rod!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:37   #55 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Sahataba, vracas mi veru u muski rod!
eto bar neka korist od mene
e da san samo to propustija bilo bi dobro, al meni je prevara nesto najgore sto mozes napraviti u vezi... tako da ispa papak ili ne boli me. nikad, al bas nikad to nebi i necu napraviti
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:44   #56 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Nisi papak, vec karakter!!!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:47   #57 (permalink)
Black Tattoo

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Nisi papak, vec karakter!!!
Hvala, mislija san ako ispadnem papak u ocima drugi boli me... iman svoje stavove i ne iden preko toga
privarit i udrit zensku nikad ne bi i tocka, ima jos toga za one koji ce izvlacit stvari iz konteksta
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 12:33   #58 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,098
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

nisam

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 14:17   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,492
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Na moju žalost nisam.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 19:28   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 1,319
dropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

nisam..al bi htjeo sa tamnijom rasom
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oralno, sex, spolni odnos

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108