| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? u Društvo forumu; naravno, spoj crnca i belkinje, pisi o tome.... |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? imamo crnu, belu, žutu, crvenu rasu ljudi. Dobro. Možda još neku pa da se nadoda, molim lepo. E sada mene zanima kako se zovu spojevi pojedinih rasa. Crno i belo-mulati to zna i malo dete e sada molim dalje ako neko zna da iskriža ostale rase pa da mi se kaže. Posebno me zanima: žuta-crvena žuta-crna ajde navali narode još malo pa nestalo.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? vezano za temu.... da znate kad ste naletili na židovku...
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise Zadnji Uredio daidza : 07-07-08 u 01:01. |
| | |
| | #77 (permalink) | ||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? Narandzasti? ![]() Crna i crvena bi proizveli: Toplotni udar! Arizona dream! Snaga i duh....... Citat:
Dakle, jok! ![]() Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | ||
| | |
| | #79 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Jeste li imali spolni odnos s drugom rasom???? [quote=irm;1020907]vezano za temu.... da znate kad ste naletili na židovku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ot.nisam,ne bi ni tjela imat,ne privlači me druga rasa
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio daidza : 07-07-08 u 01:01. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oralno, sex, spolni odnos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:42.