| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LAMPA8 mislim da se treba potražit nekakva pomoć...bilokakve vrste...jer ja nevjerujem ovo što čitam.. ... |
| | #123 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,010
![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
Nema opravdanja za jedanput,a kamoli za 4 put ![]() Nažaolst ni iz jedne tvoje riječi ili rečenice ne vidim opravdanje.Kaj ti misliš da si ti po nečem posebna zato jer se brineš za djecu pa ti to daje opravdanje??? Mislim da je smisao svakog roditelja da se brine za djecu a ne da mu to bude posao pa iz toga izvlači nagrade,kao recimo varanje. Jako žalosno. Zadnji Uredio lamborghini : 20-12-07 u 15:19. | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Ovak, nemoj misliti da ti nekaj propovijedam ili osuđujem jer, iskreno, bmk kaj ti radiš sebi i obitelji - tvoja stvar. ![]() Ali, jadne su ti "isprike": varam muža jer nema dovoljno vremena za mene i djecu? Kaj ti svoju djecu doživljavaš kao teret jer eto igrom slučaja ti provodiš više vremena s njima? Kažeš, radiš i ti i on, ali on više zarađuje. Kažeš, novčano ti ne fali ništa. Kažeš, sve je postalo isprazno i uspomene iz podstanarstva su lijepše nego danas. Kažeš, varaš ga jer nije uz tebe kad ti teško??? ![]() A reci mi, jesi spremna onda sići s konja na magarca? Mislim da ne, nitko ne voli ići unazad. Dalje, ima x žena i x djece odrasle tako da je jedan roditelj uvijek više tu za njih. Na kraju, svi smo na neki način vezaniji uz nekog roditelja. Stvarno si snažna osoba, svaka ti čast. ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #126 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Nisam u braku i slažem se da u životu nikad sve nije crno - bijelo i da nitko ne može reći ja to neću 100% raditi, ali mrzim prijevaru i mislim da za to nema opravdanja.Slažem se s Dorinom - razlozi su ti totalno jadni, s tim da ja uopće ne znam koji bi razlog bio opravdanje osim eventualno osveta zbog nekih stvari. Ne mogu ni zamisliti kako je to kad je osoba koju voliš daleko - fizički i psihički, ali ako ti je u braku loše - rastani se, znam da i to nije lako, kako zbog djece, okoline i svega, ali to je možda bolje nego varanje, možda si tako otvoriš put (rastavom) da upoznaš nekog tko će prema tebi biti bolji, možda ![]() E sad nek svi brljaju o tome kak svi varaju, kak samo mi sveci tu na CP-u, ali ja nemrem vjerovat da ima ljudi koji prijevaru shvaćaju pod normalno, znate li vi kako boli kad vas prevari netko kome ste posvetili svoj život? Ja znam i zato to ne radim i probat ću to i ne raditi....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #127 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,703
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Također, kao i cijenjenu kolegicu dorinu me boli ona stvar što si radite međusobno, jebe mi se iskreno. Ali kad već tražiš mišljenje po forumima, hajd da te upitam jedno pitanjce... Za koji ste k vi još uvijek u braku, tj. zašto se ne razvedete ako oboje vidite da tu pomoći nema?
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #129 (permalink) | ||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
Ja te ne podrzavam, ali te u potpunosti razumim. Na tvom mjestu bi se razvela, ali ako je tebi ovako lakse, o.k. Ti najbolje znas za sebe. Citat:
![]() A ovaj komentar ti je ispod svakog nivoa... Svi uzdizete sebe i svoju veliku moralnost na racun nje. Niste u njenoj kozi i ne mozete je shvatit, o.k. al cemu potreba da je toliko blatite? ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | ||
| | |
| | #130 (permalink) | ||||
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
Samo naprijed, pokaži mu šta ga ide. Citat:
Citat:
![]() Citat:
FUJ | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje, varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

a
prijevaru i mislim da za to nema opravdanja.