| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Kad ti nešto smeta u vezi ili braku (pogotovo) sedi lepo i pričaj sa tom osobom. Pročitala sam celu ... |
| | #131 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Kad ti nešto smeta u vezi ili braku (pogotovo) sedi lepo i pričaj sa tom osobom. Pročitala sam celu tvoju priču životnu i prosto ne mogu da verujem da si sa njim prošla kroz sve te životne prepreke a i materijalne i sad posle svega varaš ga...ne znam, možda i on to isto radi...neću da lupetam kad ne znam...ali po meni nije to brak a još najmanje skladan brak.Nisam u braku i ne nameravam još biti u njemu ali razum bi mi odmah reagovao u fazonu da razgovor sve rešava i očigledne promene u tom braku, koje su neminovne za opšti opstanak samog. Niko ne žali tvoju decu, barem ja ne,ali deca su takva da to nešto što ne štima u braku (u porodici) ona to osete,ako su još mala deca onda će doći vreme kad će malo odrasti i uvideti u kakvoj porodici žive a po meni porodica treba da bude uzor u svemu!!!!!! To je moje mišljenje! Svako ima pravo na greške ali po tvojim postovima ne vidim da ti to smatraš greškom već nešto što ti prija da to izgovoriš pa makar ovde na forumu. A šta će ti onda brak? Napominješ da si se udala veoma mlada i sad to je tvoje opravdanje za tvoj postupak. Onda uzmi i rastani se od muža , jer očigledno nisi srećna ni zadovoljna svojim životom po pitanju braka!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. Zadnji Uredio Lulu Bg : 20-12-07 u 22:14. |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) I samo još nešto da dodam Many71 , niko ne kaže da tvoja deca nemaju roditeljsku pažnju ali nije to-to,barem ja tako mislim. Ako varaš njihovog tatu , ili ako on vara njihovu mamu tj tebe to se oseti...deca to osećaju i zamisli sutra njihovu sliku o vašem braku i komunikaciji medjusobnoj koje očigledno ni nema.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #134 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Neznam šta bi čovjek rekao....ionako je puno toga rečeno....slažem se sa nekim postovima ovdje...pa tako potpisujem i postove od Lulu...nešto slično sam i ja doživio pa znam koji je filing i nemogu odobravati takve radnje....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
Ona je jos i dobra s obzirom da ga samo vara, ja bi mu se na njenom mistu osvetila na mnogo gore nacine i na kraju ostavila. Kad ste vec spomenili ovdje njihovu djecu; "Najvaznija stvar koju otac moze uciniti za svoju djecu je voljeti njihovu majku." Theodore Hesburgh
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #137 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Eva , svaka čast da ovaj citat! Pametno rečeno!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Godina: 31
Poruka: 29
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
I ja sam bila prevarena- i to prva a + toga okolina je pričala (ili nagađala), a moje prevare nisu izašle na svjetlo dana! ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje, varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.