Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Kad ti nešto smeta u vezi ili braku (pogotovo) sedi lepo i pričaj sa tom osobom. Pročitala sam celu ...

Star 20-12-07, 22:12   #131 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,441
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan
Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte)

Kad ti nešto smeta u vezi ili braku (pogotovo) sedi lepo i pričaj sa tom osobom. Pročitala sam celu tvoju priču životnu i prosto ne mogu da verujem da si sa njim prošla kroz sve te životne prepreke a i materijalne i sad posle svega varaš ga...ne znam, možda i on to isto radi...neću da lupetam kad ne znam...ali po meni nije to brak a još najmanje skladan brak.Nisam u braku i ne nameravam još biti u njemu ali razum bi mi odmah reagovao u fazonu da razgovor sve rešava i očigledne promene u tom braku, koje su neminovne za opšti opstanak samog. Niko ne žali tvoju decu, barem ja ne,ali deca su takva da to nešto što ne štima u braku (u porodici) ona to osete,ako su još mala deca onda će doći vreme kad će malo odrasti i uvideti u kakvoj porodici žive a po meni porodica treba da bude uzor u svemu!!!!!! To je moje mišljenje!
Svako ima pravo na greške ali po tvojim postovima ne vidim da ti to smatraš greškom već nešto što ti prija da to izgovoriš pa makar ovde na forumu. A šta će ti onda brak? Napominješ da si se udala veoma mlada i sad to je tvoje opravdanje za tvoj postupak. Onda uzmi i rastani se od muža , jer očigledno nisi srećna ni zadovoljna svojim životom po pitanju braka!

Zadnji Uredio Lulu Bg : 20-12-07 u 22:14.
Lulu Bg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 22:13   #132 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,321
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

ne osuđujen je.
on vara nju, ona njega. mislin da se zaslužuju.
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 22:22   #133 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

I samo još nešto da dodam Many71 , niko ne kaže da tvoja deca nemaju roditeljsku pažnju ali nije to-to,barem ja tako mislim. Ako varaš njihovog tatu , ili ako on vara njihovu mamu tj tebe to se oseti...deca to osećaju i zamisli sutra njihovu sliku o vašem braku i komunikaciji medjusobnoj koje očigledno ni nema.
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 00:14   #134 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,249
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Neznam šta bi čovjek rekao....ionako je puno toga rečeno....slažem se sa nekim postovima ovdje...pa tako potpisujem i postove od Lulu...nešto slično sam i ja doživio pa znam koji je filing i nemogu odobravati takve radnje....
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 00:34   #135 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-08-07
Godina: 20
Poruka: 14
brkang se izdvaja iz mase

=)))
brkang je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 01:24   #136 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,378
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Neznam šta bi čovjek rekao....ionako je puno toga rečeno....slažem se sa nekim postovima ovdje...pa tako potpisujem i postove od Lulu...nešto slično sam i ja doživio pa znam koji je filing i nemogu odobravati takve radnje....
Istina, ali meni se cini po njenim postovima da je on nju prvi prevario i pocea zapostavljat. On jedva sudjeljuje u odgoju djece, a kad je tu ponasa se lose prema njihovoj majci koja uz svoj posao sama radi 99% stvari oko njihove zajednicke djece. Ako se djeca lose osjecaju, za to je prvenstveno on kriv,kao i za nedostatak komunikacije, jer je ona i sama rekla da ga zove na mobitel a on se ne javlja. Prema svemu tome jasno je kao dan da je on ne samo da vara, nego i ne postuje iako je s njim prosla mnoge teske trenutke i to sve iz ljubavi kad je bila prakticki ona sama djete(udala se sa 19 godina).
Ona je jos i dobra s obzirom da ga samo vara, ja bi mu se na njenom mistu osvetila na mnogo gore nacine i na kraju ostavila.

Kad ste vec spomenili ovdje njihovu djecu;
"Najvaznija stvar koju otac moze uciniti za svoju djecu je voljeti njihovu majku." Theodore Hesburgh

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 02:36   #137 (permalink)
Akademik Foruma

Eva , svaka čast da ovaj citat! Pametno rečeno!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 07:19   #138 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 31
Poruka: 29
many71 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
zasto se poistovjećuješ s njegovim likom???
I ja sam bila prevarena- i to prva a + toga okolina je pričala (ili nagađala), a moje prevare nisu izašle na svjetlo dana!
many71 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 07:24   #139 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 31
Poruka: 29
many71 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
many71 ...daj se javi na pm da se najdemo i onak fino pobubamo....i meni treba nježnosti....
bljak bljak
many71 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 08:03   #140 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-11-07
Poruka: 3
harfa se izdvaja iz mase

ne kužim koja je fora hvaliti se da si prevarila muža... riješio bih ja to
harfa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: varanje, varanje muza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114