| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: many71 zasto se poistovjećuješ s njegovim likom??? I ja sam bila prevarena- i to prva a + toga ... |
| | #151 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
Tvoje prevare su ipak izašle na svijetlo dana jer si to objavila na forumu....znam očekivala si da će i drugi slijediti tvoj primjer i objaviti svoje avanture....neznam možda da bi podsvjesno umirila svoju savjest....uz to si stavila onog nesretnog smajlića koji svemu daje drugu dimenziju ...odnosno ostavlja dojam hvalisanja....No jednu stvar si previdjela....iako te nitko (pa tako ni ljudi na forumu) nemaju pravo osuđivati jer nitko od nas nije bez mane, ipak si trebala to ostaviti za sebe (shvati kao savjet).Tako su postupili i ostali forumaši pa ako je netko i varao, nije sliedio tvoj primjer javnog izjašnjavanja ......još nešto.....nisi rekla dali si sebi dokazala njegove prevare ili je sve na nagađanju....a tvoja izjava, iako si skrivena iza nicka, može nekom tko je pronicljiv poslužiti kao dokaz jer uvijek se sve otkrije.... vjeruj mi....Po meni najpametnije bi bilo da si se posavjetovala s nekim a i razgovarala s njim...ali to je moje mišljenje a tvoja stvar..... Na kraju sorry na dužini...predhodni post namjerno sam napisao kratko iako bi imao šta reći....ali kad me netko povuče za jezik....jbg...
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Ovo je konzervativno i primitivno društvo, patrijahalno i mačistički ustrojeno. Dakle,kad muškarac tako nešto napravi, nikome ništa,ta on je muško. A žena? E, to je već druga priča...osuđivanje, moraliziranje, linč.. |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Godina: 31
Poruka: 29
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
znam da sam smailicom sj. stvar, nisam htjela da se protumači krivo, al eto što je tu je. Kao sto sam rekla vec nekoliko puta nisam se došla hvaliti, niti objašnjavati svoje postupke ali sve je pošlo u krivom smjeru i ja zavrsi na vješalima. Sigurna sam da nitko ne voli biti prevaren tako ni ja, ali niti razumjeti prevaru. postavit cu ti (Vam) jos jedno pitanje! Da li bi volio da te zena/cura prevari, a da to ne zna nitko ili da te ne prevari a da po gradu/kvartu kruze priče da jest (mogučnost da ju je/ga netko par puta vidio s tom osobom, pa priča krene)?????? | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) 1. Nemam muza... 2. Ni jedno, ni drugo, a ako vec mora jedno, neka bude da me je prevario, a da niko ne zna, pa ni ja, jer necu rack my brains o tome, kao sto bih otherwise...
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. Zadnji Uredio white devil : 22-12-07 u 11:03. |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) draga gospođice Eva.. 1.šta je ovo nekakvo pametno proupitanje ili ?..zašto ovo okrećeš prema meni..jer ja nisam rekao da imam dovoljno iskustva niti ću to napisati...i kad smo već kod prodika,pogledaj ko ih samo drži kome...i ko misli da je tu prvi.. 2..mogla si kvotirat n postova koji nju blate po tvom više nego ja....svatko drugačije definira riječ blaćenje..pogledaj moj idući post pa će ti bit jasnije..ne želim se u to uopće petljat. 3.šta si tu uopće išla kvotirat.?prodika ili? 4.da .ali sa 23 godine meni možeš nešto reć..ja tebe poštujem,ali da li ti poštuješ starije...i jel si ti u pravu kad im ideš govorit šta je moralno a što ne. 5.pozdrav
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #157 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
Nitko ju nije napao zato kaj je žensko, nego jer je sama o priznala i sa krivim smajlićem započela temu, dok muž nije priznao prjevaru, samo ona. Suditi? Ja se smatram dosta liberalnim, pa tako ja nikada ne sudim, ne slažem se sa nečijim mišljenjem, ali nikada ne sudim, jer sam razmišljanja nitko nikome nema pravo suditi za njegove postupke (koji ne krše zakone neke države naravno). Ali isto tako po tvojoj logici možemo reći da ti napadaš muškarce dok žene štitiš ![]() Citat:
Ko da pitaš dal bi rađe umrla vješanjem ili paljenjem? ![]() I nisi odgovorila na moje pitanje, koje je and I quote Citat:
| |||
| | |
| | #158 (permalink) | |
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
| |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #160 (permalink) | |
![]() | evo da kazem otkad sam postavila ovu temu, a naročito zadnja tri dana javilo mi se 63 ljudi na pp koji su prevarili svoje partnere, ali ne zele javno reci, upravo zbog onog sto sam i sama pretpostavila. Ne zele oblatiti svoji avic, iako me ovdje javno napadaju. To je ipak najbolji pokazatelj da nema Adama i Eva koliko ih se zeli pokazati. cmokic svima!!!!! ![]() do utorka sam na skijanju tako da necu biti s vama, a dotlen molim da mi odgovorite na ovo pitanje, pa cu vam reci zasto sam pitala! (ne opravdavajuci se) Citat:
![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 22-12-07 u 18:55. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje, varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.