| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Ja nisam nikad prevario muža )))))) Pošto mi je ovo prvi post pozdrav svima na forumu... |
| | #193 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
Da, stvore, ja sam uvijek za mirenje. A sad marš mi očistiti čizme jezikom, da se sve sjaji.Jasno? ![]() | |
| | |
| | #194 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
...a jel može cijelu nogu...![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #197 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) [quote=Kristijan;643278]joj kaj ste svi napali curu pa prevarila je muža, kaj sada? otvorila je temu da joj se jave svi koji su prevarili muža kako bi mogla diskutirati sa njima neki ljudi različito gledaju na svijet i imaju drugačije razmišljanje nego vi, ne slažete se sa njom OK, ali i nemojte spamati u temi i neka joj se jave svi koju su prevarili muža[/QUOTE ![]() Tko zna sto je curu navelo na preljub.I tko zna kakav joj je muz?mozda je cura totalno zapostavljena , a mozda je on nju prvi prevario....Svaka prica ima svoje zasto i svoje zato.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #198 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Godina: 31
Poruka: 29
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) evo napokon ja opet s vama. Zbilja ste mi svi nedostajali, ali ovo je super..... sad tek vidim koliko mi značite, premda me mnogi linčuju. Ma nema veze, samo dajte. I srecna nova svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje, varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

...naravno ako želiš (ili bolje da kažem ako mi dozvoliš...gosdpodarice..
...sorry,šala-mala)
...a jel može cijelu nogu...

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics