| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan neki ljudi različito gledaju na svijet i imaju drugačije razmišljanje nego vi, ne slažete ... |
| | #21 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Hmmm... Čitam ovu temu i nekako se ne mogu oteti dojmu da svi izigravate prevelike moraliste. Nemam namjeru pravdati ovdje kolegicu koja je otvorila temu, ali nismo ju ni pokušali razumjeti, nismo čuli niti jedan razlog zbog kojeg se to događalo i pretpostavljam još će se događat. Nije život bajka, svašta se događa ljudi se žene, vole, mrze, pa i tuku, varaju jedni druge, rastaju ... Svaki život, svaki brak je jedna knjiga - nisu sve knjige sretnog sadržaja i završetka. Većina vas koji ovdje pišu i nije u braku, ne znate što vas čeka. Možda i vaši brakovi neće biti besprijekorni. I ovdje na forumu sam čitao raznih tema iz kojih se može zaključiti da nisu svi na forumu baš toliki sveci. Ni ja ju ne podržavam, no pustimo da nam pojasni koji su razlozi zbog kojih to radi. Sumnjam da joj je motiv pokretanja teme izrugivanje svog muža. Dakle ne morate joj davati podršku, ne morate njene postupke držati opravdanim, ali pokušajte razumjeti. Da skratim priču, da u braku ima sve što joj treba vjerojatno to ne bi radila (sad bi se moglo postaviti pitanje zašto je u braku koji joj ne pruža očekivano, ali za to može biti tisuće razloga). Nadam se da će se kolegica oglasiti da nam pojasni situaciju.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
meni nedostaje bubreg...opravdava li to mene ukoliko nekoga ubijem i uzmem si bubreg? ..da malo sam pretjerala u opisu...ali ne pije ti vodu ta teorija. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) aaaaaahahahahahahahahahahahaaaahahahahahaa Valjam se po podu od smijeha. Ženska napiše - opatice ne otvarajte - a onda prvih 20 komentara u stilu - kurvo A predvodi ih ni pet , ni šest , nego teica ahahahahahahahaaaahahahahahahahaa Najjača tema na CP svih vremena. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) ma neka radi svatko tko sta hoce, mene je samo zasmetalo nacin na koji se doticna pohvalila svojim "podvigom"
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
I za bubreg bi ja tebe razumio, ali ti ne bih to i opravdavao. Tako i ovdje u ovoj temi. Kažem da ne znamo razloge tog i takvog ponašanja i da je život izuzetno slojevit ... Čini mi se da razloge nećemo ni doznati. Slažem se s ovim što je opaka rekla, ružan način.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) svaka cast! trebala bi dobit nobelovu nagradu jer to do sad ama bas nitko nije napravio
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje, varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.

...prevarih muža!

trebala bi dobit nobelovu nagradu jer to do sad ama bas nitko nije napravio