| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; i da netko je jel bi to govorio na forumima?... |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Drago mi je da si iskrena ![]() I ne vidim ništa loše u tome, to mmože biti samo vrlina, a ne mana, iz moje perspektive..A i ne vidim ništaloše u tome što si napravila. Različitih pogleda su ljudi, i sve ovisi što za nekoga znači varanje. Za mene nije varanje, nešto što on/ona znaju i još vole da im sve ispričam ![]() Ne bi rekla da se hvali, već je znatiželjna d ai ima još takvih. A vjerujem da ima, veći broj, samo moraliziraju i izigravaju svece ![]() Ako i nisu prevarili, ma što to značilo, barem u mislimda drkaju na nečije sise i pičkicu ![]() Tema je baš super i ima smisla. Baš me zanima koliko će imati hrabrosti ih to javno priznati Pa nema tu lošega, meni bi to bilo uzbudljivo, još bi htjela čuti i detalje ![]() Citat:
![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Godina: 31
Poruka: 29
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
Da ne povjeruješ! e sad ovako! Ja se ne hvalim što sam prevarila muza, razlog mojih prevara, sad je u drugom planu. Htjela sam čuti koliko su zene vjerne muzevima, ali očito sam pogriješila. U cijeloj hrvatskoj izgleda da samo ja varam muza. ![]() Pa evo jos jednom molim opatice da ne otvaraju i ne komentiraju..... jer povlače za sobom one koje su to napravile, ali boje se onečistiti svoj avatic (obraz) ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Many, ne volim osuđivat nikog. Mnogi koji bi te ovdje rado popljuvali, gori su od tebe. Ipak, neke tvoje riječi me tuku u oči. Nisam htio komentirat ovu temu, ali nisam mogao ne primjetit ovo tvoje " Yess" i smajlić Način na koji si to napisala je takav kao da tražiš pohvale i čestitke. Stvarno izgleda da si se došla pohvalit time. Usput, vidim da ti je to bila prva poruka na ovom forumu. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Godina: 31
Poruka: 29
![]() | nisam ja to rekla! ![]() Citat:
dugo sam ja na forumu, i pratim sve ali nisam se registrirala, a sto se tiče način na koji sam rekla- kakve to veze ima, ne hvalim se, samo dajem na znanje.... sto Vam je --- ne mogu vjerovati da toliko morala u hrvatskoj ... hajte pa ce vam biti lakse priznati!Zadnji Uredio fat_boy_slim : 19-12-07 u 13:01. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje, varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.

pa ce vam biti lakse priznati!