Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; i da netko je jel bi to govorio na forumima?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-12-07, 19:09   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase
Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte)

i da netko je jel bi to govorio na forumima?
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 20:04   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,524
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: LAMPA8 Pogledaj Poruke
i da netko je jel bi to govorio na forumima?
Pa bi, jer upravo ovdje imaju potrebnu anonimnost..
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 20:14   #33 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-10-07
Godina: 17
Poruka: 67
Los ucenik se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: many71 Pogledaj Poruke
evo ja cu prva probiti led
yess- i to preko nekoliko puta
Zeno ne pricaj to okolo sto nisi rekla da ces mucati o tome.
Los ucenik je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 21:54   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
evo ja cu prva probiti led
Drago mi je da si iskrena
I ne vidim ništa loše u tome, to mmože biti samo vrlina, a ne mana, iz moje perspektive..A i ne vidim ništaloše u tome što si napravila. Različitih pogleda su ljudi, i sve ovisi što za nekoga znači varanje. Za mene nije varanje, nešto što on/ona znaju i još vole da im sve ispričam

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
I hvališ se s tim?

Pa i nije nekaj za pohvale.
Ne bi rekla da se hvali, već je znatiželjna d ai ima još takvih. A vjerujem da ima, veći broj, samo moraliziraju i izigravaju svece
Ako i nisu prevarili, ma što to značilo, barem u mislimda drkaju na nečije sise i pičkicu

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Ne vidim smisao ove teme...prevarila si muža i još se ponosiš time
Tema je baš super i ima smisla. Baš me zanima koliko će imati hrabrosti ih to javno priznati
Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Bravo, zaslužuješ da i on tebe vara
Pa nema tu lošega, meni bi to bilo uzbudljivo, još bi htjela čuti i detalje

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
joj kaj ste svi napali curu

pa prevarila je muža, kaj sada?

otvorila je temu da joj se jave svi koji su prevarili muža kako bi mogla diskutirati sa njima

neki ljudi različito gledaju na svijet i imaju drugačije razmišljanje nego vi, ne slažete se sa njom OK, ali i nemojte spamati u temi i neka joj se jave svi koju su prevarili muža
Bravo!!!

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 01:47   #35 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke

Pa nema tu lošega, meni bi to bilo uzbudljivo, još bi htjela čuti i detalje
Nema ništa lošega u varanju bračnog partnera???!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 01:57   #36 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Hmmm...

Čitam ovu temu i nekako se ne mogu oteti dojmu da svi izigravate prevelike moraliste.

Nemam namjeru pravdati ovdje kolegicu koja je otvorila temu, ali nismo ju ni pokušali razumjeti, nismo čuli niti jedan razlog zbog kojeg se to događalo i pretpostavljam još će se događat.

Nije život bajka, svašta se događa ljudi se žene, vole, mrze, pa i tuku, varaju jedni druge, rastaju ...

Svaki život, svaki brak je jedna knjiga - nisu sve knjige sretnog sadržaja i završetka.

Većina vas koji ovdje pišu i nije u braku, ne znate što vas čeka. Možda i vaši brakovi neće biti besprijekorni.

I ovdje na forumu sam čitao raznih tema iz kojih se može zaključiti da nisu svi na forumu baš toliki sveci.

Ni ja ju ne podržavam, no pustimo da nam pojasni koji su razlozi zbog kojih to radi. Sumnjam da joj je motiv pokretanja teme izrugivanje svog muža.
Dakle ne morate joj davati podršku, ne morate njene postupke držati opravdanim, ali pokušajte razumjeti.

Da skratim priču, da u braku ima sve što joj treba vjerojatno to ne bi radila (sad bi se moglo postaviti pitanje zašto je u braku koji joj ne pruža očekivano, ali za to može biti tisuće razloga).

Nadam se da će se kolegica oglasiti da nam pojasni situaciju.
Isto mislim. Ne odobravam preljub (nikako) ali isto tako ne vjerujem da ima puno onih koji su dugo u braku a nisu ga počinili. Jednostavno je tako.. ne budimo naivni.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 06:09   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 31
Poruka: 29
many71 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Isto mislim. Ne odobravam preljub (nikako) ali isto tako ne vjerujem da ima puno onih koji su dugo u braku a nisu ga počinili. Jednostavno je tako.. ne budimo naivni.
pa ne mozes vjerovati! Napisala sam da opatice ne otvaraju, a gle ovo- same opatice na forumu!
Da ne povjeruješ!
e sad ovako! Ja se ne hvalim što sam prevarila muza, razlog mojih prevara, sad je u drugom planu. Htjela sam čuti koliko su zene vjerne muzevima, ali očito sam pogriješila. U cijeloj hrvatskoj izgleda da samo ja varam muza.
Pa evo jos jednom molim opatice da ne otvaraju i ne komentiraju..... jer povlače za sobom one koje su to napravile, ali boje se onečistiti svoj avatic (obraz)
many71 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 08:17   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,407
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Many, ne volim osuđivat nikog. Mnogi koji bi te ovdje rado popljuvali, gori su od tebe.

Ipak, neke tvoje riječi me tuku u oči.

Citat:
Nisam htio komentirat ovu temu, ali nisam mogao ne primjetit ovo tvoje " Yess" i smajlić

Način na koji si to napisala je takav kao da tražiš pohvale i čestitke.
Stvarno izgleda da si se došla pohvalit time.
Usput, vidim da ti je to bila prva poruka na ovom forumu.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 08:53   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 31
Poruka: 29
many71 se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Los ucenik Pogledaj Poruke
Zeno ne pricaj to okolo sto nisi rekla da ces mucati o tome.
nisam ja to rekla!

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Many, ne volim osuđivat nikog. Mnogi koji bi te ovdje rado popljuvali, gori su od tebe.

Ipak, neke tvoje riječi me tuku u oči.

Nisam htio komentirat ovu temu, ali nisam mogao ne primjetit ovo tvoje " Yess" i smajlić

Način na koji si to napisala je takav kao da tražiš pohvale i čestitke.
Stvarno izgleda da si se došla pohvalit time.
Usput, vidim da ti je to bila prva poruka na ovom forumu.

dugo sam ja na forumu, i pratim sve ali nisam se registrirala, a sto se tiče način na koji sam rekla- kakve to veze ima, ne hvalim se, samo dajem na znanje....
sto Vam je --- ne mogu vjerovati da toliko morala u hrvatskoj ... hajte pa ce vam biti lakse priznati!

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 19-12-07 u 13:01.
many71 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 09:02   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,407
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Ništa ja ne moraliziram i nemam drugih komentara. Samo sam primjetio.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: varanje, varanje muza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113