| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: many71 a sto se tiče način na koji sam rekla- kakve to veze ima, ne hvalim se, ... |
| | #41 (permalink) | |
| a crta... Datum registracije: 03-11-07 Godina: 31
Poruka: 22
![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. danas sam zgazio nekog na pješačkom ![]() ![]() ![]() ![]() 3. danas sam zgazio nekog na pješačkom. Ako ne vidiš razliku između 1, 2 i 3 - imaš ozbiljan problem :/ | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Je pa to ti je totalno novo: nitko nikada nije prevario niti će, ona je prva. ![]() Slažem se s ovim postom...nemam kaj više reć.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Lokacija: rijeka Godina: 38
Poruka: 53
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) ne kužim spiku.... ako to nije ok i ako ga varaš, daj mu nogu, makni se od njega i onda se ševi kolko hoćeš.... čemu laganje? nije li to malo komplicirano?
__________________ |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) kak je rekel deda stari dok je bil josh mlad..lol chul sam nekog dedu u vlaku.. ko ne vara i ne kara
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Godina: 31
Poruka: 29
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) nemogu virovati da si nama totalnim neznancima povjerila da si muža prevarila to se ne govori ni najboljoj prijateljici nego 100 put promisliš kome češ reči. moj savjet je da odmah odes i predaš zahtjev za razvod jer tvoj muž:1. ako je loš i ako te maltretira onda to nije nikakav brak, 2. ako je sve u redu onda je on zaslužio da nastavi bolji život bez tebe, a ti se obuci u minjake i štikle i odi bariti muške. Nije da te kritiziram jer mi se jebe što i kako samo ti iznosim svoje mišljenje. Evo teice reka ja svoje ![]() ![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #50 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Najlakše je ljude osuđivat ![]() A pošto nemam muža niti dečka, pravit ću se pametna. Ljudi kao bića nisu prirodno monogamna (tako kaže psihologija), a ali ako imaš potrebu šarati, budi pošten (a) i reci to mužu/ženi |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje, varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.