| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Citat: , a ti se obuci u minjake i štikle i odi bariti muške. Nije da te kritiziram jer mi ... |
| | #51 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
pa to i govorim ne osuđujem ako joj je brak dopizdija razvod i nova stranica i gotovo
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Godina: 31
Poruka: 29
![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Citat:
vama sam rekla, jer neceteme odati , a takve stvari ne povjeravam niti najboljoj prijateljici.Svi ste vi mene osudili , a da nitko nije pitao kakav mi je muz??????? ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) jesi pogledala stavku 1 koju sam napisa. nije varanje rješenje da samo si pokazala da si gora od njega i daješ mu razlog više da te maltretira. draga ne osuđujem ja samo odeš svojim putem dalje bez njga a njega ko jebe. Opet ti govorim ne osuđujem
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Veteran | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Kakav ti je muž?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) i Hvališ se time? ne volim ljude koji varaju!![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Many neka ja imam 22 godine i neka ti imaš 30 godine uopće me to ne zanima. Dovoljno sam zrel da ti kažem šta mislim pa neka me i benaju ako ću pretjerati.... Ali prvo objasni kakav ti je muž i zašto si uopće ulazila u brak ako varaš? Neću te unaprijed osuditi dok ne čujem kakav ti je muž...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Citat:
![]() ![]() jesi sigurna? ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... Zadnji Uredio Wamp : 19-12-07 u 11:03. | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Bez obzira i nevezano samo za ovaj slučaj ja ipak moram reći svoje mišljenje. Evo ovo je nekako najbolji pokazatelj kuda naše društvo ide i na kojim to temeljima ono leži. Kada danas osoba dođe na jedan forum i javno kaže (forum je javno sredstvo komunikacije jer svatko može doći na njega) da vara muža i pri tome izgleda ne osjeća ama baš nikakvu krivnju - jasno je da nešto u našem društvu je trulo i to jako trulo. Društvo koje bi se trebalo temeljiti na moralu i povjerenju kako bi nama samima bilo bolje - jednostavno više ne postoji. Jednostavno temeljne ljudske vrijednosti su se promjenile i to negativno. Nije ona jedina naravno koja vara muža. Takvih ima tonu samo naravno to javno ne govore. Ne, nisam staromodan lik ali mislim da je temelj zdravpj budućmosti ljudi, djece i nas samih - povjerenje. Povjerenje koje je nestalo i izgubilo se u vremenu u kojem živimo i postojimo. Danas ne možete za nikoga reći da vas neće prevariti... jednostavno ne možete. Postali smo životinje gdje je samo bitno da zadovoljimo svoje seksualne nagone dok se u pozadinu stavlja ljudski osjećaji i ono najvažnije - ljubav. Malo tko danas mari za to...A to smo sve sami si stvorili i napravili. Konstantno rušimo temelje vrijednosti koji su mnogi prije nas ugrađivali. Svijet zaista sve više postaje mjesto laži, nepovjerenja i raznoraznih smicalica. Danas čovjek kada ulazi u brak jednostavno se zapita ima li to sve smisla jer brak je odavno prestao biti suživot 2 zaljubljenih ljudi koje se iskreno vole. Brak je postao samo neko utočište da se ne bude samo zauvijek ili pak da se osigura ekonomska egzistencija. Mogu ja moralizirat koliko želim ovdje ali to naravno neće ništa promjeniti. Kao čovjek od 22. godina uopće ne razmišljam o braku pozitivno niti o vezanju jer sam na temelju svojih iskustava a bogami i ovakvih shvatio da to i nema nekoga smisla. Ali pustimo to sad... Sve što sam želio reći da svi mi skupa idemo u jednome krivome smjeru i što je najgore to se ne popravlja... to samo ide sve gore i gore. Nestat će polako vrijeme kad su na cijeni bili pošteni ljudi a doći će vrijeme kada će se takve ljude koji drže do moralnih vrijednosti - jednostavno ismijavat. Referirat ću se na jednu poznatu "Kud svi Turci tu i mali Mujo" - dakle svi varamo... zašto ne bi i ti? Zašto se svojim poštenjem izdavajaš iz mase? Vidim da je pojedenim osobama varanje sasvim normalna stvar. Meni nije i nikad neće biti pa makar u budućnosti morao samo se družit sa svojom desnom rukom. Ona me bar neće iznevjeriti a još manje varat ili povrijediti. Radije tako nego da imam osobu koja će me varat.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata Zadnji Uredio MalikTintilinić : 19-12-07 u 11:23. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) Rep za ovaj post. ![]() Jooj ne može sad , ali kasnije ga dobijaš! ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje, varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.

, a takve stvari ne povjeravam niti najboljoj prijateljici.

i Hvališ se time?
ne volim ljude koji varaju!