Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) u Društvo forumu; Ma neću te osuđivat ništa jer nije niti on svetac ali isto tako smatram da varanje neće ništa ...

Star 19-12-07, 14:12   #81 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte)

Ma neću te osuđivat ništa jer nije niti on svetac ali isto tako smatram da varanje neće ništa riješiti nego je to samo neko bježanje od problema i zbilje. Ali kao što si sama rekla - valjda vam to odgovara pa tko sam ja da bilo išta govorim? Nitko.. Nadam se samo da djeca neće osjećat nikakve posljedice vašeg "nesklada".

Pozdrav i čuvaj se.
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 14:15   #82 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,796
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: many71 Pogledaj Poruke
ma neeee, nebi si to dopustila, koliko zbog njega jos više zbog klinaca kojih volim više nego zivot
lako to sto ti nebi dopustila,ali moras shvatiti da govna uvijek isplivaju! mislim da bi djeca lakse prihvatila rastavu nego da jedan dan saznaju da si im varala tatu!jer samim tim cinom u jednu ruku varas i njih! mislis da to stvarno vodi necemu dobrome mislim da ne!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 14:15   #83 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

je i mogu ja na kavu kod tebe ikad.¸Digla si mi dan na noge. Čuvaj se curo samo nemoj da bude posljedica (klinci mislim)
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 14:20   #84 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 31
Poruka: 29
many71 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
je i mogu ja na kavu kod tebe ikad.¸Digla si mi dan na noge. Čuvaj se curo samo nemoj da bude posljedica (klinci mislim)
Stvarno ne znam gdje mnogi od vas zive?! pa prevare ima na svakom koraku, a da ni svjesni niste?
Mislim da bi neki dali "ruku rezati" da ja ne varam muza i da je naš brak idealan, a vidis da nije.
Tako da si mozete to očekivati u svome susjedstvu, ulici a da ne kazem - kuci
many71 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 14:20   #85 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-12-07
Poruka: 10
zelenas se izdvaja iz mase

Daj molim te objasni mi kakav je osjecaj prevariti muza i nakon prevare doci doma i leci sa njim u isti krevet. Sta u tom trenutku se mota po tvojoj glavi?
zelenas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 14:30   #86 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Poruka: 29
many71 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: zelenas Pogledaj Poruke
Daj molim te objasni mi kakav je osjecaj prevariti muza i nakon prevare doci doma i leci sa njim u isti krevet. Sta u tom trenutku se mota po tvojoj glavi?
Ja i ne dolazim od drugog k njemu u krevet, jer kako sam već napisala (a ti ne čitaš) nije doma.
many71 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 14:49   #87 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

nego drugi dolazi njemu u krevet
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 14:50   #88 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,568
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Evo malo sam pročitao komentare na ovu temu.

Šta reći za tebe Many71, varaš muža, a očito mi je iz tvoje priče da on vara tebe.
Tebi je dobro i njemu je dobro a najgore je tvojoj djeci.

Očito je da ti živiš u svom svijetu izobilja, nekog lažnog glamura gdje je prevara normalna stvar.

Takve su mi bogatunke najjače, glume neki finjak a kad izađu iz kuće odu kod nekog "bauštelca" i on ih napuni kao božićnu puricu...

Tebi je dobro, što je najbitnije...
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 15:36   #89 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,800
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ajmo ne moralizirati, jer svi smo mi ili bar velika vecina nas je barem jednom prevarila nekog decka.. i posto je velika vecina mlada i nije u braku ne moze nikako znati sto ih ocekuje u buducem zivotu pa tako niti s nekom osobom. ljudi se mjenjaju, odnosi se mjenjaju.. nema sanse da netko moze sa 100%-tnom sigurnoscu reci da nikad nikad nece prevariti muza/zenu.

sto se tice autorice teme.. ako imas problema s muzem, zar niej logicno da ces sjesti s njim i porazgovarati? kakav vam je to brak ako nemate komunikacije, ako ne znate rijesiti probleme u vasem odnosu?
da li su vasa djeca zavrijedila majku koja vara svog muza jer je nesposobna rijesiti probleme s muzem?
mislim, mene cisto zaboli i za tebe i za tvog muza, al mi je zao tvoje djece

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 16:36   #90 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-12-07
Poruka: 10
zelenas se izdvaja iz mase

Znas nije isto prevariti decka i prevariti muza.
Many ocito je da nisi zadovoljna i sretna u braku. Mislim da se tvoji problemi nece rijesiti varanjem muza. Znas dobit ces sat vremena zadovoljstva i uzitka ali te opet cekaju problemi i "govna", odnosno vracas se svojoj svakodnevici. Donekle te razumijem ali misljenja sam da grijesis.
zelenas je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: varanje, varanje muza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114