Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li se ikad seksale s mengom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor meni je uvijek odlican kakve to ima veze s p red m enstrualnim s exanjem (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-07-08, 08:28   #101 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-06-08
Godina: 26
Poruka: 800
avelana ima ono neštoavelana ima ono neštoavelana ima ono neštoavelana ima ono neštoavelana ima ono neštoavelana ima ono nešto
Re: Jeste li se ikad seksale s mengom

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
meni je uvijek odlican

kakve to ima veze s predmenstrualnim sexanjem (hmm PMS?! ) valjda sex za vrijeme mens umanjuje grceve.. navodno.. nisam bila toliko luda da se za vrijeme najvecih grceva idem sexat..

ma nemoj mi rec..
cuj.. procitaj malo postove gore prije nego pocnes moje komentirat jerbo .. su to moji odgovori ,kontas???.. Iznenadila bi se koliko njih smatra da mozda dok cura ima mengu svrsavanjem u nju nece zatrudnit..

i nisam spomenula za vrijeme menstrualnih grceva ,vec pred menguprije menstrulanih grceva ili kad predosjecas da ce te bolit.. opustaju se ti endorfini ,serotonini i ostale cestice srece koje te opuste i sam orgazam na kraju rezultira opustenjem misica,zagrijemo se-toplina godi ..znas?! , A zasto nas boli.. jer maternica sama po sebi je misic koji se stisne pa boli, rezultat: orgazam potakne opustanje misica i ugodno zagrijavanje! Naravno to nisu preventivne mjere kod cura koje imaju ozbiljne probleme ..ali jedna od meni dragih koji kad-tad pomognu..

btw.. nemoras biti ironicna da bi iznesla svoja stajalista,opusti se draga
avelana je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 08:37   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-06-08
Poruka: 28
demi
Post Re: Jeste li se ikad seksale s mengom

fuuuuj.....odvratno...ne higijenski totalno..ne pada mi na pamet.
demi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 08:41   #103 (permalink)
Uvaženi forumas

avelana ima ono neštoavelana ima ono neštoavelana ima ono neštoavelana ima ono neštoavelana ima ono neštoavelana ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: demi Pogledaj Poruke
fuuuuj.....odvratno...ne higijenski totalno..ne pada mi na pamet.
orajt.. svako ima svoje vidjenje oblaka
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 09:08   #104 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: avelana Pogledaj Poruke
cuj.. procitaj malo postove gore prije nego pocnes moje komentirat jerbo .. su to moji odgovori ,kontas???.. Iznenadila bi se koliko njih smatra da mozda dok cura ima mengu svrsavanjem u nju nece zatrudnit..
mislis da ne znam?!
Citat:
i nisam spomenula za vrijeme menstrualnih grceva ,vec pred menguprije menstrulanih grceva ili kad predosjecas da ce te bolit..
a blago tebi kad ti mozes tocno znat kad ce ti rus pokucat na vrata.. ja to ne mogu.. il dodje u sred noci pa me probude strasni bolovi (najgora opcija) il dodje bilo ujutro bilo ppopodne bilo navecer, a skupa s njim dodju i bolovi.. ja nemam "predosjecaj", jedino po kalendaru mogu znat kad ce doc.. nije da se nisam sexala pred mens, znala se ona pojavit i za vrijeme sexa.. al to nije bas nikako utjecalo na bolove.. zato, zivile tablete protiv bolova, ja bez njih ne mogu prezivit prvi dan

Citat:
opustaju se ti endorfini ,serotonini i ostale cestice srece koje te opuste i sam orgazam na kraju rezultira opustenjem misica,zagrijemo se-toplina godi ..znas?! , A zasto nas boli.. jer maternica sama po sebi je misic koji se stisne pa boli, rezultat: orgazam potakne opustanje misica i ugodno zagrijavanje! Naravno to nisu preventivne mjere kod cura koje imaju ozbiljne probleme ..ali jedna od meni dragih koji kad-tad pomognu..
sve ja to znam.. mozda ta metoda pomaze nekome tko ima blage bolove.. al velim ti, ne drzi bas vodu kad se radi o ludjackim bolovima..
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 11:24   #105 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: avelana Pogledaj Poruke
by:shelby-eleanor
mislis da ne znam?!
pa posto si zrela cura u svojim 20-tima ne sumnjam da neznas, ali nekako si se ponjela ko da ja pisem nesto sto i ptice na grani znaju.. ,a kao sto si sama primjetila : neznaju galebovi

Citat:
a blago tebi kad ti mozes tocno znat kad ce ti rus pokucat na vrata.. ja to ne mogu.. il dodje u sred noci pa me probude strasni bolovi (najgora opcija) il dodje bilo ujutro bilo ppopodne bilo navecer, a skupa s njim dodju i bolovi.. ja nemam "predosjecaj", jedino po kalendaru mogu znat kad ce doc.. nije da se nisam sexala pred mens, znala se ona pojavit i za vrijeme sexa.. al to nije bas nikako utjecalo na bolove.. zato, zivile tablete protiv bolova, ja bez njih ne mogu prezivit prvi dan
mogu zahvalit majci prirodi na redovitoj menstruaciji,a i upoznata sam sa svojim tjelom , u vecini slucajeva znam procitat signale koje mi salje , pa tako i alarm pred menstrualne grceve ,ali naravno i mene nekad iznenadi -nije da imam to u planu svaki put pred mengu ..amo :hop-cupa..,ali da ublazi bolove ,to garant

Citat:
sve ja to znam.. mozda ta metoda pomaze nekome tko ima blage bolove.. al velim ti, ne drzi bas vodu kad se radi o ludjackim bolovima..
by avelana:
Citat:
Naravno to nisu preventivne mjere kod cura koje imaju ozbiljne probleme ..
kao sto sam vec napomenula to nije preventiva za cure sa
jakim i nemogucim bolovima , ja takodjer znam ponekad imat jake bolove , ali kad bi se usporedila sa onima sto moraju injekcije primat protiv bolova ..svakako da se nebi trebala zalit ..

Nisam imala namjeru razglabat o jacini menstrualnih bolova itd, samo sam iznjela svoje iskustco sa sexom uz i prije menge kao sto tema nalaze.. stoga da nebi offtopicirale autorovu temu , vise necu o tome !

zivija sex ..!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 11:33   #106 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

a jel znate da postoje žene koje misle da se nesmiju prat kad imaju menzu da ne bi dobile neku infekciju
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 11:35   #107 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 8,449
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

moj drug je prije par godina...imali smo prazan stan, malo smo popili i tak to....
bilo nekih cura... i ovaj drug nekako se spetlja s jednom..izlazi posle sat vremena krvav...ja njemu " jesil ti nju zaklo ili gu*io?"

a on izlazi nako krvav, psuje....

edit: a ona se kasnije pravila kao nista se ne sjeca...hahahah

Zadnji Uredio DinoB : 16-07-08 u 11:40.
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 12:26   #108 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Juka11 Pogledaj Poruke
a jel znate da postoje žene koje misle da se nesmiju prat kad imaju menzu da ne bi dobile neku infekciju
je, bila je rasprava o tome na nekoj drugoj temi, na dijelu "zdravlje i ljepota".. stvarno nemam rijeci za takve zene.. jbt tek nepranjem mozes zaradit infekciju

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
moj drug je prije par godina...imali smo prazan stan, malo smo popili i tak to....
bilo nekih cura... i ovaj drug nekako se spetlja s jednom..izlazi posle sat vremena krvav...ja njemu " jesil ti nju zaklo ili gu*io?"

a on izlazi nako krvav, psuje....

edit: a ona se kasnije pravila kao nista se ne sjeca...hahahah
ta zenska je ocito hitno trebala "injekciju" protiv bolova
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 12:37   #109 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 8,449
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ma trebo joj je reci dođi za mjesec da te podjestim
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 12:43   #110 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,700
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Juka11 Pogledaj Poruke
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ikad, jeste, mengom, seksale

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114