| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li se ikad seksale s mengom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor meni je uvijek odlican kakve to ima veze s p red m enstrualnim s exanjem (... |
| | #101 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-06-08 Lokacija: zagreb Godina: 26
Poruka: 800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom Citat:
Iznenadila bi se koliko njih smatra da mozda dok cura ima mengu svrsavanjem u nju nece zatrudnit..![]() i nisam spomenula za vrijeme menstrualnih grceva ,vec pred menguprije menstrulanih grceva ili kad predosjecas da ce te bolit.. opustaju se ti endorfini ,serotonini i ostale cestice srece koje te opuste i sam orgazam na kraju rezultira opustenjem misica,zagrijemo se-toplina godi ..znas?! , A zasto nas boli.. jer maternica sama po sebi je misic koji se stisne pa boli, rezultat: orgazam potakne opustanje misica i ugodno zagrijavanje! Naravno to nisu preventivne mjere kod cura koje imaju ozbiljne probleme ..ali jedna od meni dragih koji kad-tad pomognu.. btw.. nemoras biti ironicna da bi iznesla svoja stajalista,opusti se draga ![]() | |
| | |
| | #104 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom Citat:
Citat:
ja nemam "predosjecaj", jedino po kalendaru mogu znat kad ce doc.. nije da se nisam sexala pred mens, znala se ona pojavit i za vrijeme sexa.. al to nije bas nikako utjecalo na bolove.. zato, zivile tablete protiv bolova, ja bez njih ne mogu prezivit prvi dan ![]() Citat:
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |||
| | |
| | #105 (permalink) | ||||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-06-08 Lokacija: zagreb Godina: 26
Poruka: 800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
jakim i nemogucim bolovima , ja takodjer znam ponekad imat jake bolove , ali kad bi se usporedila sa onima sto moraju injekcije primat protiv bolova ..svakako da se nebi trebala zalit .. Nisam imala namjeru razglabat o jacini menstrualnih bolova itd, samo sam iznjela svoje iskustco sa sexom uz i prije menge kao sto tema nalaze.. stoga da nebi offtopicirale autorovu temu , vise necu o tome ! zivija sex ..!
__________________ ..visoke pete je izmislila žena koju su ljubili u čelo... | ||||
| | |
| | #107 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom moj drug je prije par godina...imali smo prazan stan, malo smo popili i tak to.... bilo nekih cura... i ovaj drug nekako se spetlja s jednom..izlazi posle sat vremena krvav...ja njemu " jesil ti nju zaklo ili gu*io?" ![]() a on izlazi nako krvav, psuje.... ![]() edit: a ona se kasnije pravila kao nista se ne sjeca...hahahah ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. Zadnji Uredio DinoB : 16-07-08 u 11:40. |
| | |
| | #108 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #109 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom ma trebo joj je reci dođi za mjesec da te podjestim ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom Citat:
![]() ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ikad, jeste, mengom, seksale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.

) valjda sex za vrijeme mens umanjuje grceve.. navodno..
nisam bila toliko luda da se za vrijeme najvecih grceva idem sexat..
Iznenadila bi se koliko njih smatra da mozda dok cura ima mengu svrsavanjem u nju nece zatrudnit..