| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li se ikad seksale s mengom u Društvo forumu; sa svojom nikad... |
| | #171 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom sa svojom nikad
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #172 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom ja i cura smo par puta prakticirali seks tamo negdje treći ili četvrti dan, moram priznati da mi to baš i nije bajno malo mi je fuj sve to iskreno to su valjda jedini dani kad ja izbjegavam seks a ona mene lovi po kući ![]()
__________________ Zadnji Uredio mišo_legenda : 13-10-08 u 21:36. |
| | |
| | #173 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom i pršće te krvlju ![]() "hodi vam ili cu te zalit" ahahha ![]() pa da..sklona je infekcijama upravo zbog te krvi koja izlazi.....zato sto te maternica čisti..jer da nema ovog procesa zena ne bi mogla zatrudniti..znaci izlazi sva, ajmo reci prljavistina iz maternice, da bi zena bila plodna..
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() Zadnji Uredio DinoB : 14-10-08 u 08:36. |
| | |
| | #174 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom A i ti ga lupaš, šta ti misliš da žene maternicom taru zemlju pa ima prljavštine ili koji vrag?? Za vrijeme mjesečnice se odbacuju jajašca koja nisu oplođena i sloj sluznice koja nije prljavština već dio tijela žena.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #175 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom pa rekao sam "ajmo reci".... btw ta jajasca sto nisu oplođena da mogu tu stajat 10 godina zene vjerovatno i ne bi imalu mjesecnicu...
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() |
| | |
| | #178 (permalink) |
| Banned | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom ma odvratno,kad mi je ona to pričala ja sam se zgražala,još ju ja pametna pitam : "jesi se ljubila s njim nakon toga" a ona onako sva bitna kaže "pa jesam" isuse,ja onak gledam,i ne vjerujem u glavi sam imala njega i njegova puna usta krvi koja se stapaju s njenim usnama,,,ma fuuuj.... fuuuj... nije mi palo na pamet više pit iza nje... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ikad, jeste, mengom, seksale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.