| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li se ikad seksale s mengom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Jesam......ali u drugu rupu wow...respekt...kraljice....... |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "krvavi" sex Nisam nigdje naletjela na ovu temu, ali ako postoji, moje isprike, dakle moje pitanje za cure i dečke - sexati se dok cura ima mengu, da ili ne? da li vam to smeta ili vam je svejedno? Meni i mojem dragom ne smeta uopće, naravno nećemo raditi baš sve što možemo dok nemam mengu, ali....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: "krvavi" sex Ja sam probao jednom ili par puta al već je bio 4-5 dan menge tako da od "krvavog" sexa nije bilo ništa... pri sexu dok cura ima mengu ne može zatrudnit jelda?
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "krvavi" sex Jesm par puta (bila je kriza...). I nije mi baš nešto, tj. sex kada ona nema mengu mi je puuno bolji...Kada ima mengu, onda moram paziti da ne 'zaprljamo' sebe i sve oko nas...Ne možemo baš raditi sve (oralni mi je malo gadljiv). Uglavnom, kada je kriza onda je OK, ali inače mi je puuno bolji kada nema mengu... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: "krvavi" sex pa dobro nemoraš sad ić u krajnost... valjda se možeš suzdržat od oralnog tih par dana, valjda... ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: "krvavi" sex ne smeta mi ako je rus na odlasku, dakle neki 4-5 dan... 1. i 2. dan mi ne pada na pamet zbog jakih bolova slazem se sa sunkom.. sex za vrijeme rusa - samo kad je kriza..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oralni je malo gadljiv? zaboga, malo? mislim nije mi to takooo jakooo gadljivo, ali na to nismo nikad ni pomislili (nekak je....u najmanju ruku čudno i sve drugo) Najdublje isprike, očito ima tema, jbg, ko da sam plava ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu Zadnji Uredio fat_boy_slim : 02-10-07 u 15:33. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom ima, al cinimise na zenskom kutku.. gdje samo zene odgovaraju na to.. nsiam bas primjetila da su muski nesto aktivno sudjelovali, a bas me zanima sto oni misle o tome ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom Re: Jeste li se ikad seksale s mengom nije to za mene a kad procitam da je oralni "malo" gadljiv , kako mozete ???
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ikad, jeste, mengom, seksale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

???