Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li se ikad seksale s mengom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Jesam......ali u drugu rupu wow...respekt...kraljice.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-08-07, 16:02   #41 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: Jeste li se ikad seksale s mengom

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Jesam......ali u drugu rupu
wow...respekt...kraljice....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:04   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,443
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
"krvavi" sex

Nisam nigdje naletjela na ovu temu, ali ako postoji, moje isprike, dakle moje pitanje za cure i dečke - sexati se dok cura ima mengu, da ili ne?
da li vam to smeta ili vam je svejedno?

Meni i mojem dragom ne smeta uopće, naravno nećemo raditi baš sve što možemo dok nemam mengu, ali....
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:08   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 945
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames
Re: "krvavi" sex

Ja sam probao jednom ili par puta al već je bio 4-5 dan menge tako da od "krvavog" sexa nije bilo ništa...
pri sexu dok cura ima mengu ne može zatrudnit jelda?
In Flames je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:08   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Jesm par puta (bila je kriza...). I nije mi baš nešto, tj. sex kada ona nema mengu mi je puuno bolji...Kada ima mengu, onda moram paziti da ne 'zaprljamo' sebe i sve oko nas...Ne možemo baš raditi sve (oralni mi je malo gadljiv).

Uglavnom, kada je kriza onda je OK, ali inače mi je puuno bolji kada nema mengu...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:10   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Poruka: 945
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Ne možemo baš raditi sve (oralni mi je malo gadljiv).
pa dobro nemoraš sad ić u krajnost... valjda se možeš suzdržat od oralnog tih par dana, valjda...
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:12   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

hvala,ne hvala...
još toliku vrstu krize nisam ima..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:13   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ne smeta mi ako je rus na odlasku, dakle neki 4-5 dan... 1. i 2. dan mi ne pada na pamet zbog jakih bolova
slazem se sa sunkom.. sex za vrijeme rusa - samo kad je kriza..
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:13   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,443
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Oralni je malo gadljiv? zaboga, malo? mislim nije mi to takooo jakooo gadljivo, ali na to nismo nikad ni pomislili (nekak je....u najmanju ruku čudno i sve drugo)

Najdublje isprike, očito ima tema, jbg, ko da sam plava

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 02-10-07 u 15:33.
carica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:26   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ima, al cinimise na zenskom kutku.. gdje samo zene odgovaraju na to.. nsiam bas primjetila da su muski nesto aktivno sudjelovali, a bas me zanima sto oni misle o tome
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:27   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

nije to za mene

a kad procitam da je oralni "malo" gadljiv , kako mozete ???
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ikad, jeste, mengom, seksale

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114