| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li se ikad seksale s mengom u Društvo forumu; Da, ali ne prva dva dana...... |
| | #64 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom jesam. to je ne moguce namjesti ako se vidas s nekim na daljinu? menga plus plodni dani... i kako kome pase kad se nac? aj ti to sve podesi... uglavno u wc..i ne gledas u ono dole... ako je zadnji dan onda kao da je nit nema... ali poanta u svemu tom je: ''ako je partner ludilo - sve mozes s njime... ako je partner li-la... ma nista ne pomaze!!! traziti odgovarajuceg partenra dok se ama bas SVE ne poklopi! moja torija! -------------- a sad reklama: arapi deve, dalmosi tovare, neki konje, pa klokane... jašu. danas to sve automobil zamjenio... ------------------ nista od microsofta ne preporucam, previse sporo, kopliciraju i na kraju samo: plati, plati, plati |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom haha... ja se nisam nikada s mengom... gadljivo mi je, a ni "drugoj strani" se to ne sviđa... a ako ikad i budem, neću ja prati plahte... hehe
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom ko da ces zaspricat cijelu plahtu, zid i zavjesu ak se poshevis s mengom kad ti je vec pri kraju ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li se ikad seksale s mengom Mojoj 'drugoj strani' se bash svidja, kaze da je sex odlican, valjda bolje klizi... ![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ikad, jeste, mengom, seksale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:58.