Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jeste li se ikad seksale s mengom u Društvo forumu; ni meni ni mojoj "drugoj strani" se to ne sviđa, njemu ne smeta, ali nije ni prezadovoljan...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 13:57   #71 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 18
Poruka: 165
Striptizeta se izdvaja iz mase
Re: Jeste li se ikad seksale s mengom

ni meni ni mojoj "drugoj strani" se to ne sviđa, njemu ne smeta, ali nije ni prezadovoljan
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 02:22   #72 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 33
Poruka: 29
Berekin se izdvaja iz mase
Talking Re: Jeste li se ikad seksale s mengom

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Jesam......ali u drugu rupu
he he podsjecas me na moju bivsu. tampon u mindji, kita u guzi, ha ha ha

A moze se u vrijeme menge koristiti i kondom komu se krv gadi, ali ipak stanu ofarbana jaja, hahaha
Berekin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 10:53   #73 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,675
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Ja bi bez beda maznuo curu s mengom....jer jebeš šofera koji nije kroz crveno prošo

Adolon je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 11:01   #74 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,752
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

kazes adolon...:''bilo sve sklisko pa nisam mogao zakocit''
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 11:30   #75 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Obožavam kad je njegov jezik moj tampon, ili četke za čišćenje
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 11:50   #76 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 680
denserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznat

Jesam, ali bio mi je drugaciji feeling, onak ko da je presklisko pa ni ne osjetim kako bi trebala, a i decko rece da mu je drugaciji osjecaj nego inace..tako da oboje nismo bili preodusevljeni..
denserica je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 12:53   #77 (permalink)
baci mi nekaj gospođaaaaa

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,161
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Obožavam kad je njegov jezik moj tampon, ili četke za čišćenje
i ja volim kad mi komad napravi "kemijanera" ili kemijsko čišćenje......dok mi obradi čokoladno oko i jajone jezikom....
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 13:27   #78 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,675
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
kazes adolon...:''bilo sve sklisko pa nisam mogao zakocit''
furam onaj durex ribs....pa bude ko lanci
Adolon je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 13:57   #79 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,060
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Ja bi bez beda maznuo curu s mengom....jer jebeš šofera koji nije kroz crveno prošo

Moj čo'jek

Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 14:06   #80 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Ne,nikad to nisam uradila,pa se sa strana sve izmrlja,,i odvratno je..neznam odakle vam ta pitanja..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ikad, jeste, mengom, seksale

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114