Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jesu li lijepe zene sretnije u ljubavi? u Društvo forumu; Imam problem....nemam srece u ljubavi....kad kod mi se svidi neki frajer u 90% slucajeva me navuce na sex ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-12-07, 00:21   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 164
Afrodita72 se izdvaja iz mase
Jesu li lijepe zene sretnije u ljubavi?

Imam problem....nemam srece u ljubavi....kad kod mi se svidi neki frajer u 90% slucajeva me navuce na sex za jednu ili dvije noci i onda izgubi interes..pobjegne.

Ne zele vezu u principu vec samo povrmeni sex...nikad mi se ne javljaju samoinicijativno , ne zovu vec se ja njima prva javim i onda oni pitaju kad cemo se vidjeti i sl...

Mislim da objektivno nisam ruzna, da sam relativno zgodna, nekom manje , nekom vise ali u principu ok. Obrazovana sam i normalna osoba...i dobra.

Ne znam da li je vama muskarcima izgled toliko bitan da cura mora biti super zgodna da bi vas ozbiljnije zaintrigirala......ili je u necemu drugom kvaka?

Molim iskrene odgovore jer dozivljavam fijasko za fijaskom , imam 35 godina. Jedan mi se dogodio prije par dana i mislim da necu moci vise ovako...
Afrodita72 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 00:50   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,860
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Jesu li lijepe zene sretnije u ljubavi?

Sad ne znam kakav je tvoj slučaj, no ima cure koje nikako da sastave kraj s krajem jer uvijek nalijeću na krive muške... Pogotovo ako su 'dobre' kao što ti kažeš za sebe.
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 01:14   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

a zakaj se daš navuć na sex za jednu noć??pokaži zube malo!!! i princip!! i karakter!!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 01:16   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

A šta fali sexu za jednu noć?
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 01:18   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

nisam rekla da nešto fali, samo sumnjam da će tako nači dečka za vezu!! takvo mi ponašanje (bez uvrede) kod cura djeluje jeftino i dobroj večini frajera je zanimljiva samo za potrošit i ispljunut!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 07:34   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

okreni leđa ljubavi...

nauči heklati, roniti, peć najbolje kolače...stavi ljubav na neko drugo mjesto..

odi van zakopčana do grla, ne gledaj samo u najzgodnijeg lika(često je najzgodniji otrov za dušu i tijelo)....

i tako..

ps..neam ni ja sreće..znači li to da sam i ja lijepa?
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 10:00   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 18
pinky0310 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku pinky0310

tvoj problem je što si DOBRA!! Budi đubre i gadura i kuja i tak to... I nemoj toliko siliti da bi htjela nekog imati kraj sebe... znaš kako kažu kad se najmanje budeš nadala naići će onaj... hm... pravi...
izbjegavaj likove koji se ističu iz mase.. za njih znaš da su neki seronje..
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 10:20   #8 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,740
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja mislim da stvar gledaš iz krivog kuta. Možda uopće nije problem što si zgodna (to je u principu plus), nego je možda do tvog karaktera.

Vidim da se smatraš poprilično pametnom i neovisnom, možda to previše pokazuješ i previše im daješ do znanja "ja tebe mogu u zubima nositi", pa se prestraše i odu. S druge strane nemoj se nikad prva javljati prvih nekoliko tjedana (šta ja znam, to ja prakticiram i kod frendica, frendova i kad mi se netko sviđa), jer ćeš onda skužiti koliko mu je stalo. Ako se samoinicijativno ne javlja onda znaš da ćeš opet nadrapati s njim.

I još nešto; ako daš prebrzo (da, da... popljuj te me) onda te smatraju lakom. Ne znam kolika je to vremenska granica... ali zna se valjda kaj znači "prebrzo".
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 10:53   #9 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,962
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zašto pokušavaš drugima izgledati sigurnija u sebe nego što jesi???

Sreća je relativan pojam, sreća u ljubavi je još relativniji (), prvo razluči što je za tebe ljubav, a što sreće...a ni jedno ne ovisi niti o izgledu ili obrazovanju, ovisi isključivo o tebi i o tvome odnosu (poštovanju) prema samoj sebi.
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 11:03   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Vjerojatno ne uspjevaš ostvariti dublji odnos s osobama. Budi sasvim nesebična u razgovoru s muškarcima, pričajte o svemu i puno ga ispituj o stvarima za koje vidiš da su mu važne, uglavnom, vole dečki osjetiti da si im velika podrška i da ih ni za što ne osuđuješ. Budi jako zainteresirana za sve što priča i budi spremna našaliti se na svoj račun (primijetila sam da cure često svaku riječ od muških shvaćaju preozbiljno i preosobno). Ja se sama od sebe tako ponašam jer sam stvarno takva i dečki, blago rečeno, sline za mojim društvom. A sad, dal sam generalno sretna u ljubavi, to baš i ne...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114