| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jutarnja napaljenost u Društvo forumu; E kako rjesavate problem jutarnje napaljenosti? Naime, probudim se ujutro i pojebo bi i pticu u letu, a ne stignem ... |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jutarnja napaljenost E kako rjesavate problem jutarnje napaljenosti? Naime, probudim se ujutro i pojebo bi i pticu u letu, a ne stignem jer se ne sjetim dići pol čuke ranije da stignem "odraditi" dužnost za domovinu što ručno što koitusno. I onda dođem na šljaku i di god vidim kakvo parče dojke, guze, lijepe curice na Netu (fala Bogu ni forum mi ne pomaže u tome ) dolje je takav pritisak da bi najrađe otrčo do WC-a, "olakšao se" i mir za dalje. No, opet glupo mi je drkicu bacat na poslu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: Jutarnja napaljenost a da se otvori tema pitanje za muške "Kad niste napaljeni"? i problem riješen, jedostavnije je. ontoppic, neznam ni sam kak da to riješim, razmišljam o buđenju ranije i trčanju - tuširanju pa onda odlasku na posao
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Obično se posexam ujutro (sad nekak i ne ), meni nije teško malo se ranije probudit samo radi toga, mmmmm![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Citat:
![]() Ma nije ni meni, ali se ne sjetim navit budilicu ranije. A i frka je u tome što odmah istog trenutka nije toliki intenzitet napaljenosti pošto sam zivcan na svijet jer sam se morao nasilno probuditi. Napaljenost se javi nakon cca pola sata-sat.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Joooj, Oggy, sad već kompliciraš, nek te onda ona probudi, kad ti malo zastenje na uho, ti se okreneš, a ona se mazi, mmmm, mislim da te bude ta zivčanoća odmah prošla ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost A je, sad bum ja nju žicao da se budi 5 minuta prije mene kako bi se stigla razbuditi i mene onda ici pehati za "zornjak". To si mi priustimo vikendom kad se ne moramo ustajati rano ujutro za posao. Preko tjedna ako je fakat dolje elementarna nepogoda onda OK, ali kažem: nije bas takav intenzitet napaljenosti iste sekunde cim otvorim oči nego se ista javi nakon izvjesnog vremena ....
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: horny |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:46.

) dolje je takav pritisak da bi najrađe otrčo do WC-a, "olakšao se" i mir za dalje. No, opet glupo mi je drkicu bacat na poslu 

i riješeno..
a ne da onda fukate kolegama nogu ko peseki kad se tjeraju.
), meni nije teško malo se ranije probudit samo radi toga, mmmmm