| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jutarnja napaljenost u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 Budeš mu to demonstrirala? A? I meni također?? Njemu ne smijem , on je zauzet Tebi već ... |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Njemu ne smijem , on je zauzetTebi već može ![]() 2 Oggy - e pa onda ne kukaj, ja sam htjela pomoći, baci drkicu pod tušem ili na poslu ak je već takva kriza ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Citat:
![]() Drkica - nemrem stoječki ![]() Na poslu - malo bad izaci iz WC-a sa smileom na faci. Odmah kuže o čem se radi ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Kad spavam sa deckom, obavezno ujutro imamo sex, nekad i 2-3 puta dok se izlezavamo u krevetu! Kad spavam sama, taj problem ostane neresen, jbg...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Radim, nemrem sad, ali nije da ne bi ![]() 2 Oggy-a jel ga kompliciraš, onda pati ![]() Kaj nemreš stojećki, pa sjedni onda u kadu ili na školjku, kaj ja znam ![]() A nemoj se smješkat, odsmješkaj se u wc-u i bok, kaj da ti drugo velim, nemam više ideja (ma imam, ali su perverzne, fakat mi svašta u zadnje vrijeme pada na pamet )
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Citat:
![]() Marenda, službeni izlazak...... ![]() Kad je seks u pitanju, već bi bio vani.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() 2 WD40: čuj, tak je i kod nas kad se možemo izležavati, ali kad se budis ujutro za šljaku onda se ne možeš kvalitetno izležavati ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Citat:
![]() malo sam bubana pa...., ali pauza je brzo, bum skemijala nekaj ![]() 2 Oggy-ma znaš da mi ženske uvijek suosjećamo i pokušavamo pomoći (barem ja), a ak ti je lakše, sam se ti siroče jadaj, ja slušam ![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost @ Oggy, mi se i ne budimo, tj. skoro i ne spavamo! Odspavamo mozda jedno 2 sata, stalno se budimo i palimo-gasimo!!! Ozbiljno, nekad ujutro budem jako napaljena (a sama sam), samo sto se to kod mene desava cim se probudim, uz malo izlezavanja...Onda mi kroz glavu prolaze misli kako bih ugasila zelju, pocnem se prevrtati po krevetu jedno sat vremena,...onda prodje. Kad me budi alarm rano, nije mi do zivota, pa nisam ni napaljena, tada jebem ceo svet, al' samo na recima, ovako mi bas sex i ne pada na pamet.
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Tagovi: horny |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

, on je zauzet