| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Jutarnja napaljenost u Društvo forumu; jutarnja,večernja, dnevna u biti kad god sam jedno duže vrijeme vrlo blizu cure odmah se napalim... |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Slažem se ...dosta česta pojava ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #34 (permalink) |
| The Eye | Re: Jutarnja napaljenost kod mene gotovo svakodnevna samo sto san zadnjih misec ipo sam pa nije toliko zabavno ka prije dok san bija s dragon i zivija/spava zajedno
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #36 (permalink) |
| charolastra | Re: Jutarnja napaljenost da, zna biti nezgodno ako moram direkt iz kreveta izaći van ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: Jutarnja napaljenost ma ono, obično jurim jer netko zvoni vani, i u letu navlačim trenirku a dolje napeta situacija, nezgodno jbg ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Citat:
![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jutarnja napaljenost Citat:
tu ti pomažu slip bokse...samo malo spustiš bokse taman da ti guma zauzda udava... jbg svašta se čovjek dosjeti u nevolji ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: horny |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:26.

...dosta česta pojava