| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad bi mogli birati.... u Društvo forumu; Na koji god forum sam naishla, uvjek se pricha o sexu,zaljubljivanju, bivshim vezama itd. Vecheras gledam film, ovde se ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Kad bi mogli birati.... Na koji god forum sam naishla, uvjek se pricha o sexu,zaljubljivanju, bivshim vezama itd. Vecheras gledam film, ovde se zove "Lake House"...romantika. Njih dvoje, jedno za drugo, tako blizu, ali i dalje ne mogu zajedno da budu jer je ona u buducnosti tj. 2006oj godini, a on u 2004oj. Ovo je samo primjer.... Posto sam nova ovde, mozda samo na kratko vrjeme, aj nije ni bitno, rekoh da vas upitam pored svih ovih tema...vi koji dolazite ovde, koji ste single, a i vi koji ste u vezama- da li ste ustvari bash sretni ili samo prihvatate zivot onakvog kakav jeste? Kada bi mogli birati, da li bi volili proziviti pravu romantiku, u smislu Romea & Julie- naravno, sa happy ending. Imala sam mali milion veza...recimo 2 veze.....i 'okej' su bile. Da smo ostalo zajedno, da nije bilo problema, najvjerovatnije bi kad' tad' zatrudnila, udala se i kraj se zna. Mozda ne bi bilo buducih problema.....ali potajno bih da mi bude u zivotu kao u filmu. Da naidjem na nekoga, gdje cu bash pomisliti da je to to, dje ce biti stalno romantike, a ne kao u danashnje vrjeme u kojem je romantika samo na samom pochetku prisutna, sve dok partner ne skonta da si ga zavolila, pa onda sve predje u naviku..... Dakle, da skratim, moje pitanje je....da li ko od vas sanja o romantiki? o onoj iskrenoj ljubavi,sa malim stvarima sto trenutno ne dobijate od nikoga, dok ovde pishete kakvi ste jebachi, kako ste zaljubljeni do ushiju i slichno??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Pa mislim da svatko to sanja, netko više netko manje, ali svatko od nas to priželjkuje... a onda u jednom trenutku dođe sebi, probudi se, otvori oči i konačno progleda... i shvati da tako ne ide, da je to neostvarivo i da je moguće jedino na filmu, jer zato se filmovi i rade (da bi prikazali idealiziranu situaciju kakvu svi želimo a nitko je nikada neće imat)
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator | Re: Kad bi mogli birati.... Citat:
daj jebi se | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Citat:
I dakle, ja bi voljela naletit na neku takvu osobu, al ne mora bit baš previše romantičan.
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Hmmmm... Ja mislim da, na zalost, ta romantika koliko god dobra bila, nekom manje, nekom vise, na kraju prelazi u naviku. Hocu da kazem da, ona romantika koja se pojavljuje u filmovima, je previse idealizirana, i to ima samo na filmu!!!! Necu reci da je nema u stvarnom zivotu, naprotiv, ali nije tako idealna kao na filmu, a i mi je nerijetko ne znamo prepoznati. Pogotovo one "male" sitnice!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Citat:
A jebi ga stari... iskustvo ... sve ti je to loše iskustvo.. neki ljudi znaju, a neki nauče na lošim iskustvima A šta ćeš... valjda tako mora bit
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Citat:
Odgovor na tvoje pitanje: http://www.croportal.net/forum/muski...ene-kuje-1591/
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
![]() |
| Tagovi: birati, kad, mogli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.