| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad bi mogli birati.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan šteta što ne postoji, jebiga, a zaš mora biti tako, zašto su žene tako komplicirane ... |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Citat:
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kad bi mogli birati.... naravno da je moguće...al' oboje moraju sudjelovat podjednako...ako samo jedna strana unosi romantiku u vezu, naravno da će se brzo zasititi... i još je važno da to bude bez pritiska...spontano...ne mosh takve stvari silovat ![]()
__________________ ar ju tokin' tu mi?! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: Kad bi mogli birati.... ovisi kako tko gleda na romantiku...nekome je romanticno samo provodit vrijeme sa voljenom osobom.... uzivat i pamtit male stvari... a netko ide u krajnost i zahtjeva velike stvari (kao na filmu) i naravno da onda nikad nije zadovoljan....a za ljubav...vjerujem da nije nedostizna...i vjerujem da za svakog od nas postoji ona prava osoba...samo neki ne znaju to iskoristit u datom trenutku...propuste priliku zbog nekih svojih uvjerenja...ponosa...neznam vec cega...i onda se kaju do kraja zivota....ali kad je ljubav u pitanju treba se prepustit u potpunosti i ne razmisljat previse...pa cak i ako ostanete slomljenog srca...imali ste tu privilegiju i prekrasnu uspomenu da ste voljeli i bili voljeni....sto mnogi ne dozive.... za ljubav je potrebna iznimna hrabrost......
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe Zadnji Uredio bambina_ : 20-06-06 u 08:16. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Citat:
Vidi se da se to o čemu pričaš tebi nikad nije dogodilo... jer onda ne bi tako olako izbacivala glupe floskule... To nije ni privilegij niti je prekrasna uspomena... i DEFINITIVNO se ne isplati niti je nešto čega se želiš sjećat... Prema tome - ako ne znaš - ŠUTI!!!!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Citat:
vjerovao ili ne...dogodilo mi se...ali valjda sam takva osoba da znam prastat i nisam zlopamtilo.... a uostalom zasto se pjenis...pa ovdje svako ima pravo na svoje misljenje...ili ne?!?
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... "Zlopamtilo" - pa nije mi netko ogrebao auto na parkiralištu pa da mu ja to oprostim da ne budem "zlopamtilo".... Draga moja bambina, ozibljne su to stvari, ozbiljne... gorčina i bol koju nije lako zaboravit Opet ponavljam, ako i misliš da ti se to dogodilo, nekako olako sve to shvaćaš pa onda baš i ne vjerujem da si zaista to proživila... Ja sam samo rekao da je priča "bolje voljet pa izgubit nego ne voljet nikad" malo neuvjerljiva i očito su je napisali oni kojima se to nikad nije dogodilo Ali opet, ima različitih ljudi, sto ljudi sto ćudi sto žena dvjesto sisa... A ti slobodno iznosi svoje mišljenje, nemam ja ništa protiv, ali onda valjda i ja smijem iznosit svoje mišljenje o tvom mišljenju. Zar ne?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: Kad bi mogli birati.... naravno da smijes...ali nisam ja tebi rekla ˝DAJ SUTI˝ !
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | Re: Kad bi mogli birati.... zao mi je sto si bio povrijeden...ali vjerujem da je svatko od nas bio bar jednom povrijeden ili ce kad tad biti....ali to ne znaci da si vise nikad netrebas dopostit da volis...istina drugi put ces ulazit u sve opreznije...ali svejedno mislim da ne treba izgubit vjeru u ljubav...jer bez obzira na ishod....to je i dalje za mene najlijepsi osjecaj....
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe Zadnji Uredio bambina_ : 20-06-06 u 09:29. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad bi mogli birati.... Citat:
Ne trebaš šutit.. samo ti slobodno piši, tko ti brani ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
![]() |
| Tagovi: birati, kad, mogli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

uzivat i pamtit male stvari... a netko ide u krajnost i zahtjeva velike stvari (kao na filmu) i naravno da onda nikad nije zadovoljan....