| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? u Društvo forumu; naisla sam na 2 zanimljiva teksta, pa da ih podijelim s vama Citat: Kad je žena kurva? Žene se slikaju ... |
| | #1 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? naisla sam na 2 zanimljiva teksta, pa da ih podijelim s vama ![]() Citat:
Citat:
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,703
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? Žena je kurva kad se jebe za pare, a muškarac je peder kad je jeben u dupe. Za pare ili iz gušta... Simple as that ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? kurva je uvijek kad sje.. nekak dečka-iako i nemora nužno bit kriva, a on je derpe kad voli primat goste na stražnji ulaz ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? Shelby je zaboravila osnovno tj. 'tradicionalno' pravilo: Nije kurva ona koja da, nego ona koja ne da...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? Citat:
Kurva je ona koja uzme lovu, ostale su drolje ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? Citat:
![]()
__________________ SEXY LENA | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sve se žene pokurvaju...prije ili kasnije... "i svetica i kurva, sve po potrebi" ...i još nešto...mogla bih se poistovjetiti s kurvom, ali nikako s prostitutkom ..kom drago kom krivo. Zadnji Uredio daidza : 10-11-07 u 12:31. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Kad je zena kurva, a kad je muskarac peder? [quote=kontrolaleta;557880]sve se žene pokurvaju...prije ili kasnije... "i svetica i kurva, sve po potrebi" Slazem se!![]() Sve je to isto,muski,zene!Zasto onda krivit zene ako su iste kao mi,to je tako htjele priznati ili ne,,bitno je da u trenutku kad se nadjete zelite isto i da postoji dogovor i uzivati dok traje!![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, kurva, muskarac, peder, zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

Slazem se!