| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kad muškarac odbija sex.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh radio prošli tjedan od pon-pet 07.00-20.00 u petak navečer, došla ... |
| | #101 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: muško odbacuje seks? Citat:
ma čuj, moguće je... lako je tebi ako ti je samo jedan tjedan takav... ali ako je čovjek bačen u takvu ubitačnu svakodnevicu moguće je.. čovjek kad je u poslu, zaboravi i primarne stvari kao što je odlaženje na WC ili hrana, a kamoli ove "radosti" ježiga tak je kak je... a mamika bi mogla uzeti više stvari u svoje ruke, privlačiti pozornost na sebe pa efekt i nebi izostao ![]() | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: muško odbacuje seks? zivio rad, zivio trud.. neka radi ko je lud ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #107 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: muško odbacuje seks? Sada ga ne odbacujem ni ja, ali dok sam bio u podužoj vezi, i kad se dotičnoj gospođici nije dalo zbog pizdarija, onda sam ja spram toga imao barem dobru izliku, kao i želju za osvetom!!!
__________________ |
| | |
![]() |
« Sex za lovu??
|
sexi bez zuba »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.